Κατηγορίες
Football League

Πέρασε από τη Βέροια η Δόξα και έσπασε τη…γκίνια!

Τέλος στα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα έβαλε η Δόξα Δράμας που επικράτησε με 2-0 στην Βέροια χάρη στα γκολ των Ριζογιάννη (37’) και Κουσκουνά (92’).

Όπως αναφέρει το FL News, η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου προερχόταν από διαδοχικές απώλειες, οι οποίες την έχουν κρατήσει πολύ πίσω στην βαθμολογία και στους στόχους που είχε από την αρχή για άνοδο στην Super League.

Η αναμέτρηση με την Βέροια αποτελούσε ευκαιρία για μια νέα αρχή για την Δόξα Δράμας και παρά το άγχος που έβγαλε στον αγωνιστικό χώρο έφτασε τελικά στον στόχο της. Από τα πρώτα λεπτά οι φιλοξενούμενοι άσκησαν πίεση στην περιοχή της Βέροιας, αλλά δεν κατάφεραν να φτάσουν σε σημαντικές φάσεις με «ορθόδοξο» τρόπο.

Η λύση ήρθε από τον Παντελή Ριζογιάννη, ο οποίος με ένα πολύ όμορφο σουτ από 25 μέτρα έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Γιαγκιόζη που δεν είχε περιθώρια αντίδρασης. Το γκολ στο 37ο λεπτό απελευθέρωσε τους ποδοσφαιριστές της Δόξας Δράμας και έδωσε παραπάνω χώρους, αφού πλέον η Βέροια έψαχνε την ισοφάριση και έβγαλε περισσότερους ποδοσφαιριστές μπροστά.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν δημιουργήθηκαν σπουδαίες φάσεις και αυτό ήταν ακόμη ένα σημείο που φάνηκε το άγχος που έχουν στα πόδια τους οι ποδοσφαιριστές των «μαυραετών». Στις καθυστερήσεις, ο Νίκος Κουσκουνάς σημείωσε το 0-2 μετά από λάθος του Λαζόπουλου που του έδωσε την ευκαιρία να βρεθεί μόνος με τον τερματοφύλακα της Βέροιας και να τον νικήσει με ένα ωραίο πλασέ.

Η προηγούμενη νίκη της Δόξας Δράμας ήταν στις 26 Νοεμβρίου 2017, με 4-0 στην έδρα της με αντίπαλο τον Εργοτέλη.

Συνθέσεις

ΒΕΡΟΙΑ (Απ. Τερζής): Γιαγκιόζης, Λαζόπουλος, Καψάλης, Κοζάκης, Μπλέτσας, Ουνγιαλίδης (22′ Γιαμόα), Λίταινας (64′ Ζυγκερίδης), Δόρης, Μπαστιάνος, Ρούνεϊ, Σουλιώτης.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Ν. Κωστένογλου): Βούρας, Πεταυράκης, Ριζογιάννης, Όστοϊτς, Μαρκόπουλος, Νατσιόπουλος (73′ Ντατίδης), Αρναρέλλης (67′ Κάσες), Γουνδουλάκης (79′ Βαλλιάνος), Σιώπης, Γκότοβος, Κουσκουνάς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected