Κατηγορίες
Football League

Κι άλλο “τρίποντο” για τον Απόλλωνα Λάρισας, “βυθίζεται” αυτός του Πόντου! (photos)

Απόλλων Λάρισας και Απόλλων Πόντου αναμετρήθηκαν την Κυριακή (4/2) στο στάδιο Αλκαζάρ στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Football League.

Η ομάδα της Λάρισας πήρε μία ακόμη σπουδαία νίκη κερδίζοντας δίκαια με 1-0 την ομάδα της Θεσσαλονίκης με σκόρερ τον Σάκη Κανούλα με ένα γκολ που σημειώθηκε στο 77’. Τρίτη συνεχόμενη νίκη για τους παίκτες του Νίκου Θεοδοσιάδη!

Λίγος κόσμος παρακολούθησε την αναμέτρηση με τον αγωνιστικό χώρο να μην είναι καλός σε ένα ακόμη παιχνίδι. Το πρώτο ημίχρονο ήταν κακό ποιοτικά χωρίς ιδιαίτερες ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και στα πρώτα λεπτά της επανάληψης άγγιξαν το γκολ. Η ομάδα του Απόλλωνα Πόντου κυρίως προσπάθησε να απειλήσει με ξαφνικές αντεπιθέσεις.

Ο Απόλλων Λάρισας δικαιώθηκε στο τέλος και πήρε τη νίκη με ένα γκολ που σημείωσε στο 77’ ο Κανούλας. Καλύτερος ο Απόλλων Λάρισας σε όλη τη διάρκεια του ματς. Κατώτερος των περιστάσεων ο Απόλλων Πόντου.

Το φιλμ του αγώνα στο athleticlarissa.gr
φωτογραφίες ΕΔΩ

Συνθέσεις

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Ανδρέου Β. Ευαγ., Αγρόδημος, Χατζής, Μαυριάς (85’ Ανδρέου Γ.), Τσιλούλης, Κανούλας (81’ Δημολιός), Συράκος (58’ Καρακατσάνης).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Λόπεθ, Αμαραντίδης, Καλί, Γεωργιάδης, Μπρίτο, Συμελίδης, Καλαϊτζίδης (82’ Βλαχομήτρος), Καπίας, Λιόνης (80’ Κυβελίδης), Καλογέρης, Χασομέρης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected