Football League

“Στραβοπάτημα” για την Παναχαϊκή, “λάβρος” ο Κατσουράνης!

Ο Πανσερραϊκός υποχρέωσε την Παναχαϊκή στην δεύτερη σερί ισοπαλία της (1-1), ένα άσχημο αποτέλεσμα για την ομάδα της Πάτρας στην προσπάθεια που κάνει για άνοδο.

Όπως αναφέρει το patragoal, η ομάδα των Σερρών κατάφερε να προηγηθεί στο 35ο λεπτό, όταν η άμυνα της Παναχαϊκής δεν είχε καλή αντίδραση μετά από μια εκτέλεση φάουλ του Φωτάκη στην περιοχή του Πανσερραϊκού.

Ο Κρητικός ήταν εκείνος που έβγαλε ιδανικά τα «λιοντάρια» στην αντεπίθεση και ο Ενομό που πήρε την μπάλα από κανονική θέση πέρασε και τον τερματοφύλακα για να κάνει το 0-1, σκορ που έμεινε μέχρι το ημίχρονο.

Η αντίδραση της Παναχαϊκής ήταν άμεση, πίεσε όσο μπορούσε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου και στο δεύτερο μπήκε ακόμη πιο δυνατά.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 66ο λεπτό με κεφαλιά του Μωραΐτη, αλλά από εκεί και πέρα δεν εκμεταλλεύθηκαν καμία από τις τελικές της προσπάθειες που ήταν 11 σε όλο το παιχνίδι, έναντι μόλις δύο για τον Πανσερραϊκό. Το 1-1 μειώνει την απόσταση της Παναχαϊκής από τους διώκτες της στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας και πλέον βρίσκεται έναν βαθμό μπροστά από τον ΟΦΗ.

Συνθέσεις

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Σούλης, Πολίμος, Ντάσιος (61′ Μπουτζίκος), Σωτηράκος, Λουμπαρδέας, Φωτάκης, Ελευθεριάδης, Αποστολόπουλος (46′ Στεργίδης), Μουστακόπουλος (76′ Γκίνο), Βασιλείου, Μωραϊτης.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Πολίτης, Ποζατζίδης (84′ Χατζητέρζογλου), Ιωαννίδης, Ρούσσος, Τσελεπίδης, Τσιμίκας, Σιάκκας, Παπουτσογιαννόπουλος (61′ Ρούτσης), Κρητικός (74′ Δούμτσιος), Ναζίμ, Ενομό

Κώστας Κατσουράνης : «Χειρουργείο με ιδιοφυή χειρουργό!»

Ως ιδιοφυή χειρουργό χαρακτήρισε τον διαιτητή, Ανούσο (Λακωνίας) ο Κώστας Κατσουράνης.

Η Παναχαϊκή έχει πολλά παράπονα από τις αποφάσεις του στο ματς με τον Πανσερραϊκό και ο τεχνικός διευθυντής των «κοκκινόμαυρων» έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter:

gfd

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected