Κατηγορίες
Α-Β-Γ Εθνική

Μαγνησιακός – Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας 2-2

Επιμέλεια άρθρου : Ηλίας Σχορτσιανίτης

Δραματικό σε εξέλιξη παιχνίδι στην Αγία Παρασκευή Βόλου, με νικητή το ποδόσφαιρο αλλά όχι τις δύο ομάδες.

Ο Μαγνησιακός “καιγόταν” για τη νίκη, καθώς βρισκόταν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, μια θέση την οποία κατέχει και μετά το σημερινό ισόπαλο αποτέλεσμα με 3 βαθμούς, ενώ ίδιος ήταν και ο στόχος για τον Αγροτικό Αστέρα, ώστε να επιστρέψει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Πάθος, δύναμη, σκληρές αγωνιστικές μονομαχίες και η μπάλα να διαδραματίζεται στο χώρο του κέντρου στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Βέβαια δεν έλειψαν και τα λάθη από τις δύο ομάδες, όμως όλες οι παίκτριες αγωνίστηκαν με ιδιαίτερο ζήλο για τους τρεις βαθμούς της νίκης. Ο Αστέρας ήταν καταιγιστικός στα πρώτα 35 λεπτά της αναμέτρησης, από κει και πέρα όμως έπαθε ανεξήγητη… καθίζηση και ο Μαγνησιακός το εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο φέρνοντας το ματς στα ίσια σε διάστημα 6 λεπτών.

Στο δεύτερο μέρος, ο Γιάννης Γιάννος αναγκάστηκε να περάσει ως τερματοφύλακα την Έλλη Μουρατίδη (ελλείψει αναπληρωματικής), μετά τον τραυματισμό της Ελένης Κανελλάκη στη μέση ενώ δεν έλειψαν και τα προβλήματα πριν την αναμέτρηση καθώς η Ολίνα Μπαξεβάνου αγωνίστηκε με υψηλό πυρετό, η Θωμαή Τσούκα υπερέβαλε εαυτό με το φόβο της υποτροπής και η Μαρία Στρίμπα με την τενοντίτιδα που την ταλαιπωρεί.

Το φιλμ του αγώνα :

18′ ΓΚΟΛ! Απευθειας εκτέλεση φάουλ της Κιουταχιαλη από το κέντρο (!) του γηπέδου, η μπάλα κατέληξε στην αριστερή πλευρά των δικτύων της εστίας της Ξάνθη (0-1).

37′ ΓΚΟΛ! Και πάλι σκόρερ η αρχηγός των φιλοξενούμενων, η οποία πέρασε τρεις παίκτριες του Μαγνησιακού και με πλασέ μέσα από το ύψος της μικρής περιοχής, κατάφερε να νικήσει για δεύτερη φορά την Ξάνθη (0-2)

38′ ΓΚΟΛ! Άμεση απάντηση για τις “κυανόλευκες”! Ασθενής απόκρουση της Κανελλάκη σε σουτ της Κουλοχέρη, η Χρυσικοπουλου πήρε το “ριμπάουντ” και από κοντά προώθησε την μπάλα στα δίχτυα (1-2).

42′ ΓΚΟΛ! Η έμπειρη μεσοεπιθετικός, Δήμητρα Κουλοχιερη εξαπέλυσε έναν πραγματικό “κεραυνό” έξω από τη μεγάλη περιοχή, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα της ανήμπορης να αντιδράσει, Κανελλάκη.

50 και 56′ Σουτ της Κουλοχιερη και Χρυσικοπουλου αντίστοιχα έφυγαν λίγο άουτ

63′ Εκτέλεση φάουλ της Κιουταχιαλη, ψηλά άουτ

71′ Σουτ της σκόρερ των δύο τερμάτων του Αστέρα, η Ξάνθη μπλόκαρε τη μπάλα.

Πλέον ο Μαγνησιακος θα παίξει όλη τη χρονιά του στον εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τις Αμαζόνες Θεσπρωτίας, ενώ ο Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας υποδέχεται τις Νεφέλες Κατερίνης, οι οποίες επικράτησαν της πρωτοπόρου του ομίλου, Προοδευτικής Περάματος.

Συνθέσεις

Μαγνησιακός (Γιώργος Πλατανιάς): Ξάνθη, Καραγιάννη, Ζαμπάκα, Σταμοπουλου, Πέτση, Παπασακελλαρίου (84′ Μακεδών), Χρυσικοπούλου, Γκέκα (81′ Κανάκη), Λουκοπούλου, Κουλοχέρη, Κατσαβριά.

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας (Γιάννης Γιάννος): Κανελλάκη (46′ Μουρατίδου), Τσεχελίδου, Μπαξεβάνου, Στρίμπα (79′ Ζέρβα), Κιουτάχιαλη, Τσούκα (50′ Τσιοχάρη), Δρενοβιάδου, Φεϊμ, Παπαδοπούλου, Καλαϊτζόγλου, Ζαφειρίδου (57’Δεληγιαννίδου).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected