Κατηγορίες
Διάφορα - Οικονομία - Συνεργάτες

Ξεκινά (επιτέλους) το «Εξ Οικονομώ Κατ οίκον»! Η πρόταση μας για τις λεπτομέρειες του προγράμματος

Στα τέλη Φεβρουαρίου αναμένεται να ξεκινήσει η υποβολή αιτήσεων για το νέο πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον ΙΙ», σύμφωνα με το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Σήμερα ο υπουργός Γιώργος Σταθάκης υπέγραψε με τον πρόεδρο της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών (ΕΕΤ), Νίκο Καραμούζη, τη δωρεά από την ΕΕΤ του ολοκληρωμένου πληροφοριακού συστήματος για το νέο πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον ΙΙ». Μέσω του πληροφοριακού συστήματος θα γίνεται η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων και η παρακολούθηση της πορείας τους για ένταξη στις χρηματοδοτούμενες δράσεις.

Η διαδικασία σύνδεσης των τραπεζών με το πληροφοριακό σύστημα θα ξεκινήσει σταδιακά από τις 15 Φεβρουαρίου και αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του μήνα, οπότε θα αρχίσει η υποβολή των αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους.

Τις επόμενες ημέρες θα υπογραφεί η Κοινή Υπουργική Απόφαση προκήρυξης του προγράμματος, η οποία θα περιλαμβάνει και τον οδηγό εφαρμογής.

Υπενθυμίζεται ότι το «Εξοικονομώ» θα παρέχει επιδοτήσεις από 25 έως 60 % (ανάλογα με το οικογενειακό εισόδημα) και άτοκα δάνεια σε νοικοκυριά για ενεργειακή αναβάθμιση της κατοικίας τους με εφαρμογή μονώσεων, αντικατάσταση του συστήματος θέρμανσης, κουφωμάτων κ.α. Αναλυτικά τα εισοδηματικά κριτήρια παρατίθενται στον συνημμένο πίνακα.

Τσιαφούλη Χρύσα, η λύση στα χέρια σας!

 

Το γραφείο της κας Χρύσας Τσιαφούλη (αρχιτέκτων – μηχανικός) στην οδό Καπετάν Άγρα 6 στη Βέροια, είναι η πρόταση των συνεργατών του SportsUp για τη γνώση των λεπτομερειών του προγράμματος αλλά και παράλληλα να μάθετε λεπτομέρειες για τη διαμόρφωση εσωτερικών χώρων για το γραφείο, το σπίτι, την επιχείρηση, την τακτοποίηση των αυθαίρετων κατοικιών αλλά και την έκδοση οικοδομικών αδειών.

Πολλές οι δυνατότητες μέσω του γραφείου της κας. Χρύσας Τσιαφούλη και σεις δεν έχετε παρά να καλέσετε στο 23310 70737 ή στο 6974 494075.

Αποστολή mail : ctsiafouli@yahoo.gr