Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

ΑΕΚ και Ολυμπιακός “γεμίζουν” την ποδοσφαιρική βραδιά του “Barok” Coffee-Bar!

Την τελευταία του ζαριά… πρωταθλήματος παίζει στο Περιστέρι ο Ολυμπιακός απέναντι στον Ατρόμητο, με την ΑΕΚ να υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Αστέρα Τρίπολης. Δύο αναμετρήσεις LIVE στο “Barok” Coffee-Bar, Μερκουρίου Καρακωστή στη Βέροια!

Στις 17:15 διεξάγεται η αναμέτρηση ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Αστέρα Τρίπολης, με τους «κιτρινόμαυρους» να φιλοδοξούν να παραμείνουν σε τροχιά τίτλου, μια εβδομάδα μετά το… χρυσό διπλό στο Φάληρο. Ο Μανόλο Χιμένεθ δε υπολογίζει τους τραυματίες Λόπες, Αιντάρεβιτς, Τσόσιτς αλλά και στον τιμωρημένο Σιμόες. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν τόσο ο Γαλανόπουλος όσο και ο Λαμπρόπουλος, τη στιγμή που ο Χουλτ ενδέχεται  να κάνει την παρθενική του συμμετοχή με την Ένωση.

Οι Αρκάδες ευελπιστούν να συνεχίσουν την καλή παράδοση που έχουν με τους «κιτρινόμαυρους», έχοντας στην αποστολή τον νεοαποκτηθέντα, Ζααντί, ενώ έτοιμος είναι και ο Δουβίκας. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί και ο Καλτσάς.

Το πρόγραμμα της ημέρας κλείνει στις 19:30 με την κρισιμότατη μονομαχία ανάμεσα σε Ατρόμητο και Ολυμπιακό στο Περιστέρι, με τους φιλοξενούμενους να επιθυμούν να εξαντλήσουν τις πιθανότητες… τίτλου, διαφυλάσσοντας παράλληλα και την τρίτη θέση. Εκτός έμεινε ο τραυματίας Σισέ αλλά και ο τιμωρημένος Ρομαό, ενώ μέσα είναι τόσο ο Ένγκελς όσο και οι Ομάρ, Μποτία. Όσον αφορά τους γηπεδούχους, θα έχουν κανονικά στη διάθεσή τους τον Ρισβάνη, που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του, ενώ εκτός έμειναν οι Μπουσουλάτζιτς και Κυριακίδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected