Κατηγορίες
Super League 1

Ξεπέρασε την ευκαιρία της χρονιάς και “καθάρισε” με πέναλτι! (vid)

Ο Σέρχιο Αραούχο ήταν… ματιασμένος και όχι μόνο έχανε τα άχαστα, αλλά χάλασε έτοιμο αυτογκόλ του Τριανταφυλλόπουλου (δείτε βίντεο στο τέλος). Ευτυχώς για τον ίδιο και την ΑΕΚ, ο Σελίν έκανε πέναλτι και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος επανέφερε την Ένωση στην κορυφή της βαθμολογίας από την άσπρη βούλα.

Η εβδομάδα ήταν δύσκολη και κουραστική. Οπως αναμένεται και το ματς που ακολουθεί με τη Ντιναμό Κιέβου. Η ΑΕΚ, επομένως, ήθελε να καθαρίσει όσο το δυνατόν πιο ξεκούραστα τον Αστέρα Τρίπολης και η αλήθεια είναι ότι είχε τις φάσεις για να το κάνει από το πρώτο ημίχρονο.

Ο Αραούχο, όμως, έχανε αυτά που δεν χάνονται (η μία ευκαιρία θα γίνει viral παγκοσμίως), ο Αθανασιάδης απέκρουε τα πάντα, η μπάλα πήγε τρεις φορές στο δοκάρι και εκεί που το ματς πήγε να γίνει περίπλοκο, μπήκε ο Χριστοδουλόπουλος. Αυτός κέρδισε και εκτέλεσε το πέναλτι, το οποίο τελικά ήταν αρκετό για να επαναφέρει την ΑΕΚ στην κορυφή, περιμένοντας το ΠΑΟΚ-ΑΕΛ της Δευτέρας.

το φιλμ του αγώνα στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Τσιντώτας, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Μοράν, Γαλανόπουλος (46′ Κονέ) (57′ Χριστοδουλόπουλος), Γκάλο, Μασούντ, Μπακασέτας (46′ Λιβάια), Αραούχο.

Αστέρας Τρίπολης (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Μπέρτος, Πασαλίδης (87′ Μαντίντα), Τριανταφυλλόπουλος, Κυριακόπουλος, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Τσιλιανίδης (77′ Δουβίκας), Τόνσο, Κάλτσας (55′ Σελίν), Μανιάς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected