Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

“Draw” Cafe και απόψε για μια ακόμη “δικέφαλη” βραδιά!

Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Σούπερ Λίγκας επιθυμεί να επιστρέψει απόψε ο ΠΑΟΚ και το “Draw” Cafe (Ακροπόλεως 11 στον Προμηθέα) είναι στις επάλξεις για ένα ακόμη σπουδαίο ματς!

Οι Θεσσαλονικείς υποδέχονται την ΑΕΛ στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής και το «τρίποντο» μοιάζει μονόδρομος για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου (19:30).

Κάπως έτσι εξελίσσεται ακόμη μία αναμέτρηση σε τελικό για τον «Δικέφαλο του Βορρά», ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά πως κάθε παιχνίδι για εκείνον έχει ξεχωριστή σημασία και καλείται να αποδείξει πως αντέχει να σηκώσει το βάρος της πίεσης του πρωταθλητισμού.

Όπως είναι γνωστό, ο Ρουμάνος τεχνικός έχει τονίσει πολλές φορές στους παίκτες του να παρουσιαστούν σοβαροί και συγκεντρωμένοι κόντρα στους Θεσσαλούς, ώστε η ομάδα να μην κάνει κάποια γκέλα που θα δώσει δικαιώματα στους συνδιεκδικητές του τίτλου.

Την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Πασχαλάκης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο και Βιεϊρίνια.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Σάχοφ και ο Μαουρίσιο, με τον Κάμπος και τον Μακ στα πλάγια της επίθεσης. Σε ελεύθερο ρόλο θα αγωνιστεί ο Πέλκας και στην κορυφή θα βρίσκεται ο Πρίγιοβιτς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected