Κατηγορίες
MiniFootball

«Κατεβήκαμε να το ευχαριστηθούμε»

Το 17o Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 5×5 Φοιτητών & Σπουδαστών Gillette Unileague καλπάζει και οι ομάδες απολαμβάνουν την επόμενη φάση του πρωταθλήματος.

Οι παίκτες του Σόλωνα, Δημήτρης Σταθόπουλος και Νίκος Ανδρουλικάκης μίλησαν στον Δημήτρη Σταθόπουλο για την μέχρι τώρα την πορεία της ομάδας στο Gillette Unileague: «Καλά πάμε, δε βρισκόμασταν στην αρχή του πρωταθλήματος αγωνιστικά καθώς είμαστε καινούργια ομάδα και παίζουμε πρώτη φορά μαζί. Στα τελευταία παιχνίδια παίξαμε πολύ ωραία και αναπτύξαμε μεταξύ μας μία καλή χημεία. Απέναντι στην Μέντσεστερ Γιουνάιτεντ παίξαμε πολύ χαλαρά και κατεβήκαμε να το ευχαριστηθούμε, μας έλειπαν βέβαια και πολλοί βασικοί παίκτες. Ο αγώνας εξελίχθηκε σε ντέρμπι και ήταν η πρώτη ισοπαλία (1-1) που φέραμε από την αρχή του πρωταθλήματος.»

Όσον αφορά, την η πορεία της ομάδας στην επόμενη και πιο δύσκολη φάση του πρωταθλήματος: «Ανάλογα με τις ομάδες που θα κληρωθούμε στον όμιλο τότε θα δούμε και τι δυσκολίες θα αντιμετωπίσουμε. Είναι σημαντικό ότι βγήκαμε δεύτεροι στον όμιλο καθώς αυτό δείχνει ότι είμαστε ισχυρή ομάδα και δεν περνάμε απαρατήρητοι. Είμαστε αισιόδοξοι και συνεχίζουμε για το καλύτερο.»

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Φοιτητών & Σπουδαστών χρυσός χορηγός είναι η Old Spice ενώ επίσης την διοργάνωση στηρίζει και η Umbro, το Vodafone CU, η ANEK LINES, το www.ekdromi.gr, το iyouth.gr και η NIKON Δαμκαλίδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected