Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Χάνουμε μια θέση στη βαθμολογία της UEFA, χάνουμε τα προνόμια…

Πολύ δύσκολα η Ελλάδα θα μπορέσει να προσπεράσει την Τσεχία στην 14η θέση της ειδικής βαθμολογίας της UEFA. Η ΑΕΚ ήρθε ισόπαλη με 1-1 κόντρα στη Ντιναμό, ενώ και η Πλεζ έφυγε με το ίδιο σκορ από το Βελιγράδι κόντρα στην Παρτιζάν.

Όπως αναφέρει το filathlos.gr, δεν άλλαξε κάτι στην απόστασή μας από την 14η Τσεχία (29.375). Η χώρα μας (28.400) έχει εξασφαλίσει την 15η θέση και πλέον ελπίζει σε έκπληξη για να προσπεράσει τους Τσέχους.

Για να συμβεί αυτό θα πρέπει η Πλζεν να αποκλειστεί από την Παρτιζάν και παράλληλα η ΑΕΚ να περάσει τη Ντιναμό Κιέβου και παράλληλα να φέρει νίκες στη συνέχεια.

Το πιθανότερο είναι να παραμείνουμε στην 15η θέση, η οποία στέλνει τον πρωταθλητή και τον δευτεραθλητή στον 2ο προκριματικό του Champions League, τον Κυπελλούχο στον 3ο προκριματικό του Europa, ενώ στον 2ο προκριματικό του Europa θα οδηγηθούν ο τρίτος και ο τέταρτος της βαθμολογίας.

Σε περίπτωση που πάρουμε την 14η θέση, η μοναδική διαφορά θα ήταν πως ο πρωταθλητής θα ξεκινούσε το ευρωπαϊκό του ταξίδι από τον 3ο προκριματικό.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected