Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 2ος όμιλος] ΦΑΣ Νάουσα – Καμπανιακός 1-2

“Ζημιάρης” αποδείχτηκε ο Καμπανιακός στο ΔΑΚ Νάουσας, υποχρεώνοντας τον τοπικό ΦΑΣ σε μια…κακή ήττα!

Μια απώλεια που φέρνει την ομάδα της Ημαθίας μόλις δύο βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη και ενώ μόλις πριν από έναν μήνα είχε “χτίσει” μια σημαντική διαφορά από την 9η θέση. Είναι το 6ο παιχνίδι στα τελευταία 7 που οι “κυανόλευκοι” μένουν μακριά από τη νίκη και μάλιστα ακολουθεί ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι στο Καυτατζόγλειο με τον Ηρακλή.

Από την άλλη, αξίζουν συγχαρητήρια στην ομάδα της Χαλάστρας, που παρά το γεγονός πως έχει υποβιβαστεί και μαθηματικά, έπαιξε για την ιστορία του και πέτυχε μια σπουδαία νίκη.

Οι απουσίες των Τζημογιάννη, Μουρατίδη, Τούφα και Ντινόπουλου αποδείχτηκαν καθοριστικές για τον ΦΑΣ Νάουσα, ενώ είναι φανερό πως η αποχώρηση του Κώστα Κωτσόπουλου (που δεν αναπληρώθηκε με κάποιον φορ περιοχής) είναι σημαντική.

Ακόμη κι έτσι, οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να έχουν καλύτερη τύχη στο παιχνίδι, αν εκμεταλλευόταν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν, όπως το πρώτο τέρμα σημειώθηκε από πλευράς Καμπανιακού και συγκεκριμένα από τον “δαιμόνιο” Καμπεράι στο 68ο λεπτό.

Την “παγωμάρα” στο ΔΑΚ Νάουσας ακολούθησαν οι πανηγυρισμοί για την ισοφάριση του Κυζιρίδη στο 78′, όμως η χαρά του ΦΑΣ κράτησε μόλις 6 λεπτά καθώς και πάλι ο Καμπεράι έδωσε προβάδισμα για την ομάδα του.

Στα τελευταία λεπτά, η ομάδα της Ημαθίας έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Αργυρίου.

Το τελευταίο σφύριγμα της λήξης βρήκε τους Ημαθιώτες φανερά απογοητευμένους από το αποτέλεσμα και πλέον καλούνται να αγωνιστούν σε 7 “τελικούς”, αρχής γενομένης της ερχόμενης Κυριακής στην έδρα του Ηρακλή

Συνθέσεις

ΦΑΣ Νάουσα : Γρηγοριάδης, Περηφανόπουλος, Αργυρίου, Γιαννόπουλος, Ζούρκος, Νίκου (69’ Λαμπριανίδης), Μουρίκι, Χατζόπουλος (59’ Καψάλης), Παντζαρτζίδης, Μαντώς, Κυζιρίδης

Καμπανιακός : Μπόικος, Ζουμπούλης, Αλμπάνης (86′ Βλαχόπουλος), Χριστοδουλίδης, Ρακαβίνας, Βασαΐτης, Καραλιόλιος (56’ Χατζηβασιλειάδης), Τσότσκας, Χατζηαποστόλου, Καμπεράι, Παπάζης (69’ Μπιτζικόπουλος)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected