Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 2ος όμιλος] Κιλκισιακός – Φίλιππος Αλεξάνδρειας 2-0

Μία ακόμη νίκη για τον Κιλκισιακό, που μετά το “διπλό” στον Λαγκαδά, επιβλήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο του Φίλιππου Αλεξάνδρειας και έφτασε τους 25 βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Στην 11η θέση το συγκρότημα του Μάκη Κατσαβάκη που τη Κυριακή έχει μπροστά του έναν ακόμη…τελικό, μιας και υποδέχεται τον Εδεσσαϊκό, δύσκολα τα πράγματα για τον Φίλιππο Αλεξάνδρειας που θέλει μπαράζ νικών για να παραμείνει στην κατηγορία.

Οι “βυσσινί”, παρά το γεγονός πως το άγχος κυρίευσε τις κινήσεις τους στον αγωνιστικό χώρο, είχαν περισσότερες ευκαιρίες για τέρματα, ωστόσο πήραν το πολύτιμο τρίποντο χάρη σε εκτέλεση πέναλτι του Μοσχάκη στο 53′.

Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 9 παίκτες λόγω αποβολής των Σκλιοπίδη (δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 89′) και Χουσεΐνογλου (απευθείας κόκκινη) στο 90+1′.

το φιλμ του αγώνα :

22′ Σουτ του Παπαδημητρίου, μπλόκαρε τη μπάλα ο Κούζας

25′ Σουτ του Καραμπά αυτή τη φορά και πάλι ο νεαρός πορτιέρο του Φίλιππου σε ετοιμότητα

31′ Προσπάθεια του Καρασίμου, το σουτ που επιχείρησε πέρασε λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

34′ Νέα καλή ευκαιρία για τον Κιλκισιακό, ο Παπαδημητρίου σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.

37′ Πλασέ του Καραχαλίδη από καλή θέση, μπλόκαρε ο Κολιοφούκας.

41′ Γυριστό του δραστήριου Παπαδημητρίου, οι αντίπαλοι αμυντικοί απομάκρυναν προ της γραμμής και στην εξέλιξη της φάσης ο Λογγινίδης σούταρε άουτ.

53′ ΓΚΟΛ! Ο ΑΟΚ κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα πάνω στον Ιορδανίδη, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Ηλίας Προβατίδης.

67′-76′ Δύο καλά σουτ από Μοσχάκη και Παπαδημητρίου, που δεν βρήκαν στόχο.

Συνθέσεις 

Κιλκισιακός : Κολιοφούκας, Καραμπάς (90’+2′ Τοπαλίδης), Ραφαελίδης, Παλάσκας, Ιορδανίδης, Καρασίμος, Δρόσος, Λογγινίδης (46′ Μοσχάκης), Παπαδημητρίου, Προβατίδης (81′ Ματεντζίδης), Καθάριος.

Φίλιππος Αλεξάνδρειας : Κούζας, Σκλιοπίδης, Αβραμόπουλος, Δημητρίου, Χουσεΐνογλου, Καραχαλίδης, Κιβρακίδης, Πέικος, Μπουντάνι, Ταλαίπωρος, Τσιουμτσούδης (55′ Ηλίου).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected