Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 2ος όμιλος] Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Άρης Παλαιοχωρίου 0-1

Πολύ σπουδαία νίκη για τον Άρη Παλαιοχωρίου στην Ημαθία, που τον φέρνει και πάλι στην κορυφή μετά την ήττα του Ηρακλή από τον Μακεδονικό.

Ακολουθούν έξι “τελικοί” για την ομάδα της Χαλκιδικής, που παλεύει για τη δεύτερη συνεχόμενη άνοδο κατηγορίας, αυτή τη φορά όμως για τα επαγγελματικά “σαλόνια” του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Το τέρμα που έκρινε τη σημερινή συνάντηση σημείωσε στο 50ο λεπτό ο Ιγνατίδης, με τον πρώτο σκόρερ του Άρη στο φετινό πρωτάθλημα, Άλμπερτ Σιμόνι να είναι αυτή τη φορά ο δημιουργός.

Από την άλλη πλευρά, ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων υπέστη τη 10η φετινή του ήττα και βλέπει την παραμονή στην κατηγορία να απομακρύνεται… Η ομάδα του Βασίλη Καστανιώτη πάλεψε για την πολυπόθητη νίκη, είχε τις καλές της στιγμές στην αναμέτρηση αλλά στο τέλος δεν χαμογέλασε και πλέον θα πρέπει να υπερβάλει εαυτό αν θέλει να διατηρηθεί στην κατηγορία.

Το πρώτο ημίχρονο δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, καθώς ελάχιστες ήταν οι φάσεις που δημιουργήθηκαν στα δύο καρέ, μια αναμενόμενη άλλωστε εικόνα ανάμεσα σε δύο ομάδες που “καιγόταν” για βαθμούς.

Το δεύτερο 45λεπτο ξεκίνησε ιδανικά για τους πρωταθλητές Χαλκιδικής και συγκεκριμένα στο 50′ όταν ο Σιμόνι έκλεψε τη μπάλα από τα αριστερά (οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για επιθετικό φάουλ στον Κιρκιλιανίδη), ο αρχισκόρερ του Άρη σούταρε, ο Αργυρόπουλος απέκρουσε για να έρθει ο Ιγνατίδης που από κοντά άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Από το σημείο εκείνο και με τις αλλαγές από τον πάγκο, ο Μέγας Αλέξανδρος άρχισε σταδιακά να ισορροπεί, όμως η αποβολή του Λευτέρη Κίτσα στο 61′ δυσκόλεψε ακόμη πιο πολύ τις προσπάθειες των “πρασίνων”, οι οποίοι ήταν αναγκασμένοι να παλέψουν για την ανατροπή με αριθμητικό μειονέκτημα.

Στο 81′ οι γηπεδούχοι λίγο έλειψαν να φτάσουν στην ισοφάριση, όταν το σουτ του Καπετάνου πέρασε ελάχιστα άουτ ενώ στο 85′ ο ίδιος παίκτης βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ και ο έμπειρος Καρακούτσης έκανε την απόκρουση του αγώνα.

Επόμενο παιχνίδι για τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων την Κυριακή 25/2 στην Αριδαία με αντίπαλο τον τοπικό Αλμωπό, ενώ ο Άρης θα υποδεχτεί στο Παλαιοχώρι τον ουραγό Καμπανιακό.

Συνθέσεις

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Αργυρόπουλος, Κίτσας Λ., Τσουλχάη, Πετκάκης, Κουκουράκης, Τσιότρας, Κιρκιλιανίδης (57′ Παρσόπουλος), Ζαχαριουδάκης (69′ Συμπεθέρης), Καπετάνος, Πατσιαβούρας (57′ Ποτουρίδης), Καφές (78′ Τερζής)

Άρης Παλαιοχωρίου : Καρακούτσης, Δημητρακόπουλος, Αγτζίδης, Τσότρας, Ταΐρης, Αποστόλου, Σκέμπι (83′ Αποστολάς), Κουκουλέκης, Καρλόπουλος (79′ Σαμπιασίλι), Ιγνατίδης, Κουκουλέκης (90′ Τσιντογιάννης), Σιμόνι (74′ Μπάλιος)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected