Κατηγορίες
Super League 1

Παραδόθηκε στις…ορέξεις του Κόντε ο Πλατανιάς!

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν ανώτερος, είχε σε μεγάλη μέρα τον Πέδρο Κόντε και πέρασε… περίπατο 3-0 από την έδρα του Πλατανιά. Δυο γκολ ο Ισπανός επιθετικός, τρία δοκάρια η ομάδα του Γιάννη Πετράκη.

Μην σας ξεγελάει αυτό το 3-0. Ο ΠΑΣ νίκησε πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το σκορ. Θα μπορούσε άνετα να ήταν 5-0 και 6-0, όμως Χαλκιαδάκης, Μπετρά και Μιχαήλ σημάδεψαν το δοκάρι σε αντεπιθέσεις “φωτιά” για την ομάδα των Ιωαννίνων.

Ο Πλατανιάς προσπάθησε είναι η αλήθεια στο πρώτο μέρος να πιέσει, έχασε τεράστια ευκαιρία να προηγηθεί με τον Ουντότζι που ολομόναχος έστειλε τη μπάλα πάνω στον Βελλίδη, όμως στη συνέχεια κατέρρευσε και η ομάδα του Πετράκη έδειξε την ανωτερότητα της.

το φιλμ του αγώνα στο contra.gr

Συνθέσεις

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Χατζηνικολάου): Κλιάιτς, Νίλι (77′ Στανισάβλιεβιτς), Στάμου (58′ Ντουαλά), Καρυπίδης, Βάντερσον, Πατράλης, Πλιάτσικας, Μαλσά, Ενσικουλού, Ουντότζι (49′ Κασαλίτσα), Πετρόπουλος.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Πετράκης): Βελλίδης, Καρανίκας, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Αποστολόπουλος, Γαρουφαλιάς, Μανθάτης (71′ Νικολιάς), Βιντάλ, Χαλκιαδάκης (58′ Γιάκος), Μπετρά, Κόντε.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected