Κατηγορίες
Διάφορα

Τι αναφέρουν οι γιατροί για το ατύχημα του Ηλία Βρεττού (photos+vid)

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο Ηλίας Βρεττός στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, μετά το τροχαίο που σημειώθηκε το πρωί της Καθαράς Δευτέρας στην παραλιακή.

Όπως αναφέρει το newsit, ο γνωστός τραγουδιστής έχει πάθει τρία κατάγματα, στο χέρι, στο πόδι, και στη λεκάνη, όλα από τη δεξιά πλευρά.

Ο Επιμελητής Β’ Ορθοπεδικής, Μανώλης Δασκαλάκης τονίζει : «Φέρει σκελετικές κακώσεις και αυτή τη στιγμή η κατάστασή του, μιας και διανύει το πρώτο εξάωρο από την κάκωσή του, μπορεί να χαρακτηριστεί μόνο ως κρίσιμη.

Από τη στιγμή που διανύουμε το πρώτο εξάωρο, επομένως ο άρρωστος οφείλει να παρακολουθηθεί και ενδεχομένως η εικόνα που έχουμε μπροστά μας να μην είναι η τελική, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι η κατάστασή του είναι κρίσιμη και τελεί υπό παρακολούθηση.

Για το ενδεχόμενο χειρουργείο θα μπορέσουμε να σας το πούμε με την πάροδο των επομένων 16-24 ωρών, όταν η εικόνα του θα είναι πιο ξεκάθαρη. Οποιοσδήποτε ασθενής είναι θύμα τροχαίου ατυχήματος, δηλαδή με κακώσεις υψηλής ενεργείας, η κατάστασή του θεωρείται κρίσιμη, τουλάχιστον για 24-48 ώρες.

Αυτή τη στιγμή, επειδή η εικόνα του μπορεί να μην είναι η τελική, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι η κατάστασή του είναι κρίσιμη, όπως θα ήταν σε οποιονδήποτε ασθενή, ο οποίος είχε ένα τροχαίο ατύχημα με τις κακώσεις του ιδίου, αλλά και τις παραμορφώσεις του οχήματος, όπως αυτές μου περιγράφησαν», είπε μεταξύ άλλων ο ορθοπεδικός Μανώλης Δασκαλάκης.

 

Τα στοιχεία για το τροχαίο

Το τροχαίο έγινε λίγο πριν από τις 10:00 το πρωί στη λεωφόρο Ποσειδώνος. Ο Ηλίας Βρεττός ήταν συνοδηγός στο αυτοκίνητο που οδηγούσε μια γυναίκα.

Υπό άγνωστες – μέχρι στιγμής- συνθήκες, η οδηγός έχασε τον έλεγχο και το αυτοκίνητο καρφώθηκε σε δέντρο με αποτέλεσμα και οι δύο να τραυματιστούν.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη. Τόσο ο τραγουδιστής όσο και η οδηγός εγκλωβίστηκαν στο αυτοκίνητο και χρειάστηκε η επέμβαση των ανδρών της πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό τους.

Αμέσως στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα που παρέλαβαν τον τραγουδιστή και τη γυναίκα και τους μετέφεραν στο Γενικό Κρατικό νοσοκομείο της Νίκαιας.

Πηγή φωτογραφιών showtime

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected