Κατηγορίες
Super League 1

Η απόλυση Φυντάνη στην ΑΕΛ και το παλμαρέ των περισσότερων νικών από ήττες!

Ο Ηλίας Φυντάνης κάθισε για 23 παιχνίδια στον πάγκο της Λάρισας, πριν αποτελέσει κι αυτός παρελθόν από τους «βυσσινί», ωστόσο ο απολογισμός του κάθε άλλο παρά αρνητικός ήταν.

Αποτελεί κοινή παραδοχή ότι η ΑΕΛ… αναμορφώθηκε στα χέρια του 55χρονου τεχνικού, με τον οποίο για καιρό «χτυπούσε» μέχρι και την πεντάδα, ενώ την έχει φτάσει στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Όπως αναφέρει το SDNA, μετά την εντός έδρας ήττα από τον Παναθηναϊκό όμως ο Αλέξης Κούγιας αποφάσισε να λύσει τη συνεργασία του με τον Ηλία Φυντάνη, του οποίου ο απολογισμός όμως κάθε άλλο παρά αρνητικός ήταν.

Στα 23 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις άλλωστε που βρέθηκε στο τιμόνι των «βυσσινί» μέτρησε εννιά νίκες (περιλαμβάνεται κι ο επαναληπτικός Κυπέλλου με τον ΠΑΣ 3-2, όπου στην κανονική διάρκεια έχανε και το γύρισε στην παράταση), έξι ισοπαλίες και οχτώ ήττες. Κατάφερε μάλιστα να κόψει βαθμούς κι από τους δύο διεκδικητές του τίτλου, αφού στο ντεμπούτο του η Λάρισα ήρθε ισόπαλη με τον ΠΑΟΚ εντός έδρας (1-1), ενώ πριν ένα μήνα έμεινε στο 0-0 με την ΑΕΚ, ξανά στο “ΑΕL FC Arena”.

Αν κάποιος προσπαθούσε να βρει αντίλογο σε όλα αυτά, είναι ότι η ΑΕΛ έφτασε πλέον μόλις στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη και με βάση το περσινό πάθημα, κάθε άλλο παρά ασφαλές μπορεί να θεωρηθεί αυτό το «μαξιλαράκι», όπως κι ότι για πέμπτο σερί ματς πρωταθλήματος δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected