Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Ποιος θα κόψει πρώτος το νήμα στον 1ο όμιλο της Γ Εθνικής;

Σε αντίθεση με την μάχη της παραμονής αυτή του τίτλου και της διεκδίκησης της ανόδου στην Football League μέσω των μπαράζ, τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου να κρατά την τύχη στα χέρια του.

Όπως αναφέρει το serressport, οι Σερραίοι έχοντας +5 από το δεύτερο Σκούταρι έχουν ένα αρκετά παράξενο πρόγραμμα έχοντας να παίξουν με τέσσερις ομάδες που καίγονται για την παραμονή, με μόνο παιχνίδι αυτό κόντρα στην Καρπερή να μοιάζει εύκολο. Βέβαια να σημειώσουμε πως η ομάδα του Απόλλωνα θα φιλοξενήσει της ομάδες της Ξάνθης, ενώ εκτός θα παίξει σε Ξηροπόταμο και Διδυμότειχο, με το δεύτερο πολύ πιθανό να είναι και ματς φιέστα.

Το Σκούταρι που ακολουθεί έχει δύο ματς που μοιάζουν ιδανικά για αυτό, με Προσκυνητές εντός και Καρπερή εκτός και έχοντας Ορφέα και Χρυσούπολη εντός, μοιάζει ικανό να μπορέσει να κυνηγήσει τις όποιες πιθανότητες που έχει λόγω του -5. Θεωρητικά το πιο δύσκολο ματς που έχει η Ελπίς είναι το ταξίδι στο Οφρύνιο.

Πολύ δύσκολα είναι τα πράγματα για την Καβάλα που βρίσκεται στο -6 και έχει μπροστά της δύο συνεχόμενα ματς με τις ομάδες του Νομού που αγωνίζονται στην Γ’ Εθνική, με το ντέρμπι με τον Αετό να ξεχωρίζει. Ενδιαφέρον παρουσιάζει το μενού των δύο τελευταίων αγωνιστικών οπού ο ΑΟΚ θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην μάχη της παραμονής.

Ακόμη λιγότερες ελπίδες φαίνεται να έχει και ο Αετός Ορφανού που έχει δύο πολύ δύσκολα συνεχόμενα ματς με Καβάλα και Σκούταρι, ενώ και τις δύο τελευταίες αγωνιστικές έχει να παίξει με ΑΕΔ εκτός και Νέστο Χρυσούπολης εντός.

Αναλυτικά το πρόγραμμα :

1. Απόλλων Παραλιμνίου (39β.): Μ. Αλ. Καρπερής(εκτός), Ορφέας Ξάνθης(εντός), Μ. Αλ. Ξηροποτάμου(εκτός), Άρης Αβάτου(εντός), ΑΕ Διδυμοτείχου(εκτός).

2. Ελπίδα Σκουτάρεως (34β.): Δόξα Προσκυνητών(εντός), Αετος Ορφανού(εκτός), Νέστος Χρυσούπολης(εντός), Μ. Αλ. Καρπερής(εκτός), Ορφέας Ξάνθης(εντός)

3. ΑΟ Καβάλα (33β.): Αετός Ορφανού(εντός), Νέστος Χρυσούπολης(εκτός), Μ. Αλ. Καρπερής(εντός), Ορφέας Ξάνθης(εντός), Μ. Αλ. Ξηροποτάμου(εκτός)

4. Αετός Ορφανού (33β.): ΑΟ Καβάλα(εκτός), Ελπίς Σκουτάρεως(εντός), Δόξα Προσκυνητών(εκτός), ΑΕ Διδυμοτείχου(εκτός), Νεστός Χρυσούπολης(εντός)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected