Super League 1

Το εφιαλτικό βράδυ του Αμρ Ουάρντα λεπτό προς λεπτό (photos+vid)

Το gazzetta.gr πήγε στην Καισαριανή και έκανε ρεπορτάζ στο μέρος που δέχθηκε την επίθεση ο Αμρ Ουάρντα. Συγκλονιστική μαρτυρία στην κάμερα του gTV, από θαμώνα του μαγαζιού που ήταν παρών την ώρα που ο Αιγύπτιος βίωνε, ίσως, το πιο τρομακτικό βράδυ της ζωής του.

Το Τσέλσι-Μπαρτσελόνα τελειώνει λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Τρίτης και ο Αμρ Ουάρντα αποχωρεί από κατάστημα στην Καισαριανή που έβλεπε το ματς. Καθώς κατευθυνόταν προς το αυτοκίνητό του, δύο άγνωστοι του επιτέθηκαν με όπλο και μαχαίρι.

Έντρομος αρχίζει να τρέχει και στην προσπάθειά του να ξεφύγει χάνεται μέσα στα στενά δρομάκια της Καισαριανής για να σώσει τη ζωή, σε ένα ακόμα τραγικό περιστατικό που αμαυρώνει το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Το gazzetta.gr βρέθηκε από το πρωί στην περιοχή που δέχθηκε την επίθεση ο Αιγύπτιος παίκτης και άρχισε να ρωτά για το περιστατικό. Το ρεπορτάζ έγινε με δυσκολία, καθώς ήταν πολλά τα κλειστά στόματα. Ο φόβος της επίθεσης δεν άφηνε τον κόσμο να μιλήσει και όλοι δεν έκρυβαν την ανησυχία τους, μήπως αν πουν όσα έγιναν, βρεθούν στο στόχαστρο των αυτουργών της επίθεσης.

Ωστόσο καταφέραμε να μάθουμε τι είπε ο Ουάρντα, στο πρώτο μαγαζί που βρήκε ανοιχτό και μπήκε μέσα για να γλυτώσει από τους κουκουλοφόρους. «Ουάρντα, παίκτης ΠΑΟΚ», φωνάζει έντρομος σύμφωνα με μαρτυρία θαμώνα που ήταν στο εν λόγω κατάστημα εκείνη τη στιγμή (περίπου 15′ μετά τα μεσάνυχτα) και αμέσως κατευθύνεται στην τουαλέτα, όπου και κρύβεται.

Ανθρωποι που τον άκουσαν να τους ζητά βοήθεια καλούν την Αστυνομία και ένα περιπολικό φτάνει ύστερα από λίγο για να τον πάρει στο Τμήμα Καισαριανής, ενώ ήδη άνθρωπος του Ατρόμητου είναι στο πλευρό του. Αρχίζει να νιώθει ασφαλής παραμένοντας φυσικά σοκαρισμένος και τρομαγμένος. Περνάει τη νύχτα του σε ξενοδοχείο, υπό τον φόβο να ξέρουν οι δράστες το που μένει και να τον περιμένουν εκεί μιας κι ο Αιγύπτιος κατάφερε και τους ξέφυγε.

φωτογραφίες και βίντεο-μαρτυρίες στο gazzetta.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected