Κατηγορίες
Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

Κύπελλο Ημαθίας – Ο φετινός τελικός θα έχει…μαυροπράσινο χρώμα! (σκόρερς, φύλλα αγώνος επαναληπτικών ημιτελικών)

Αναδείχτηκε σήμερα το ζευγάρι του μεγάλου τελικού στο φετινό Κύπελλο Ημαθίας.

Έπειτα από 14 χρόνια, ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων θα αγωνιστεί στον τελικό του θεσμού αυτή τη φορά με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας (τη σεζόν 2003/2004 είχε αντιμετωπίσει τη συντοπίτισσα ΑΕΑ) για τον οποίο θα είναι η τέταρτη παρουσία του στα τελευταία πέντε χρόνια!

Οι “πράσινοι” έκαναν το 2×2 με αντίπαλο τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας, αυτή τη φορά πιο δύσκολα σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι. Η ομάδα του Αντώνη Λυμούση προηγήθηκε στο 8ο λεπτό με τέρμα του Χάρη Συμεωνίδη, ωστόσο οι γηπεδούχοι αντέδρασαν, αρχικά λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους με εντυπωσιακή απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κουκουράκη και στα μισά του δευτέρου μέρους με τέρμα του Δημήτρη Καφέ.

Το ματς της ημέρας ωστόσο διεξήχθη στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας. Ο Φίλιππος ως τυπικά γηπεδούχος, όφειλε να τα παίξει όλα για όλα κόντρα στον συντοπίτη ΠΑΟΚ, ο οποίος είχε επικρατήσει στο πρώτο παιχνίδι με 1-0. Το γκολ του νεαρού Τριανταφυλλόπουλου στο 14′ έδωσε νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση, όμως ο Άγγελος Καραντουλαμάς είχε διαφορετική άποψη και με τέρματα στο τέλος του πρώτου μέρους αλλά και στο 63′, έστειλε με το…ενάμιση πόδι τον δικέφαλο στον μεγάλο τελικό.

Στο 76′ ο Φίλιππος μπήκε και πάλι στο παιχνίδι της πρόκρισης με γκολ που σημείωσε ο Καραχαλίδης, ενώ η αποβολή του Βασιλείου λίγα λεπτά αργότερα, έβαλε…φωτιά στις τελευταίες στιγμές του αγώνα.

Ωστόσο η ομάδα του Φερέιρα Κινγκ κράτησε το υπέρ της αποτέλεσμα και πανηγύρισε μία ακόμη πρόκριση σε τελικό, δημιουργώντας παράλληλα μια εντυπωσιακή παράδοση στον θεσμό.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα, οι σκόρερς και τα φύλλα αγώνος :

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας  2-1 (45+1′ Κουκουράκης, 66′ Καφές / 8′ Συμεωνίδης Χ.)

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Παρασίου, με βοηθούς τους κ.κ. Πίτο και Μοσχόπουλο

Συνθέσεις

Μέγας Αλέξανδρος ΤρικάλωνΓιαβάσης, Συμπεθέρης, Τσουλχάη (58′ Καπετάνος), Κουκουράκης (46′ Βλάχος), Τσιότρας, Κιρκιλιανίδης, Πατσιαβούρας (46′ Κίτσας Γ.), Καφές, Παρσόπουλος (46′ Φετεινίδης), Ποτουρίδης, Τερζής.

Μέγας Αλέξανδρος Αγίας ΜαρίναςΛιακόπουλος, Τηλκερίδης, Κολίτσης, Λιάπης, Σερασκιέρης, Νιογκάνα, Μουχτάρης, Κεχαΐδης, Συμεωνίδης Χ. (53′ Αράπης), Τεπετός (46′ Δημοσθένους), Κούβαρος Μ. (60′ Λούκα)


Φίλιππος Αλεξάνδρειας – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας  2-2 (14′ Τριανταφυλλόπουλος, 76′ Καραχαλίδης / 45+2′-66′ Καραντουλαμάς)

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μαλούτας, με βοηθούς τους κ.κ. Νατσιούρα και Παζαρτζικλή

Αποβολή : Βασιλείου (84′)

Συνθέσεις

Φίλιππος Αλεξάνδρειας :  Κούζας, Αβραμόπουλος, Δημητρίου, Καραχαλίδης, Κιβρακίδης, Μπουντάνι, Ταλαίπωρος, Τσιουμτσούδας (70′ Αρβανίτης), Κούμπουλα, Ηλίου, Τριανταφυλλόπουλος

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Ευαγγελόπουλος, Μπεκτάς, Κούκλας Αρ., Πατατούκας (25′ Καραντουλαμάς), Κίτσας Ν. (62′ Χαρισούδης), Πετράι (46′ Κίτσας Κ. / 82′ Αθανασιάδης), Βασιλείου, Καρατάσιος, Ζωγράφος, Κίτσας Θ., Αργυρόπουλος


Οι σκόρερς του Κυπέλλου

1 Αργυρόπουλος ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας 9
2 Κατσιγιαννόπουλος Φίλιππος Μελίκης 4
3 Νίκου ΦΑΣ Νάουσα 4
4 Παπαδόπουλος Νέα Γενεά Νικομήδειας 4
5 Τριανταφυλλόπουλος Φίλιππος Αλεξάνδρειας 4
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected