Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνικλη, 6ος όμιλος] ΑΟ Ζευγολατιού – Διαγόρας Ρόδου 0-3

Ένα εύκολο απόγευμα είχε σήμερα ο Διαγόρα καθώς νίκησε με 3-0 το Ζευγολατιό και συνεχίζει να κοιτάζει με αισιοδοξία την συνέχεια για κάτι διαφορετικό, εφόσον το επιτρέψουν οι «καιρικές συνθήκες» του πρωταθλήματος.

Όπως αναφέρει το news12, οι παίκτες του Νίκου Παντέλη από την έναρξη του αγώνα με την καλή και σοβαρή παρουσία τους στον αγωνιστικό χώρο, έδειξαν στους αντιπάλους τους πως δεν μπορούν να ελπίζουν σε κάτι παραπάνω πλην της ήττας.

Η προσπάθεια του «γηραιού» απέφερε αποτελέσματα και στο 22΄ ο Βελλίνης με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1. Μετά από μερικά λεπτά(29΄) ο Σουάνης έχασε καλή ευκαιρία για το 0-2 αλλά η μπάλα δεν του έκανε τα χατίρια και κατέληξε άουτ δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Διαγόρας, με σκόρερ και πάλι τον Βελλίνη πέτυχε το 0-2 στο 64΄ και έβαλε γερές βάσεις για την νίκη, η οποία σφραγίστηκε οριστικά(0-3)στο 85΄από τον Γιόνδη, ο οποίος επέστρεψε κεφάτος μετά από απουσία δύο μηνών.

Συνθέσεις

ΑΟ Ζευγολατιού : Μπάσι, Κουτσουμπέλας, Καντιλιεράκης, Σούλι, Πολυδωρόπουλος, Βελέτζας, Καλλίρης Α. (60΄ Ζαχαρόπουλος), Βουρδουνιώτης (30΄Ματζώρος), Έλι, Καλλίρης Αντ.(75΄Μπάρτζης), Καραγκούνης.

Διαγόρας Ρόδου : Στεφανάκος, Γεωργίου, Μεντής (71΄Καρπαθάκης), Ρούνιτς, Μήτκα, Μπακάλης, Πέεφ (73΄ Κιοσέογλου), Σερτζίνιο (80΄Χειμωνέττος), Βελλίνης, Σουάνης, Αγγελούδης (70΄Γιόνδης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected