Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 2ος όμιλος] Αλμωπός Αριδαίας – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων 5-1

Ευρεία νίκη για τον Αλμωπό Αριδαίας στο σημερινό παιχνίδι, ο οποίος θέλει μία νίκη ακόμη για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή του στην κατηγορία.

Το 5-1 κόντρα στον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων είναι η πιο ευρεία νίκη στο φετινό πρωτάθλημα για την ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη, κόντρα σε μια ομάδα που πάλεψε για τους βαθμούς, είχε τις ευκαιρίες για να αλλάξει τη μοίρα του νωρίτερα στο ματς, ωστόσο αποχώρησε από την Πέλλα με την 11η φετινή ήττα.

Η υπόθεση παραμονή γίνεται ιδιαίτερα δύσκολη για τους Ημαθιώτες, που μάλιστα δεν έχουν εκτίσει το ρεπό τους για τον δεύτερο γύρο και εκ των πραγμάτων το ματς με τον Πιερικό την επόμενη αγωνιστική θα κρίνει πολλά για το μέλλον των “πρασίνων” στην κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν το ματς με γκολ από τα αποδυτήρια και συγκεκριμένα με τον εξαιρετικό και σήμερα Μουσόνι, ο οποίος με δυνατό σουτ νίκησε τον Αργυρόπουλο μόλις στο 3ο λεπτό της συνάντησης.

Η ομάδα του Βασίλη Καστανιώτη όμως αντέδρασε άμεσα και ισοφάρισε με κεφαλιά του Ποτουρίδη, μετά από σέντρα του Συμπεθέρη από δεξιά, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση.

Ακολούθησαν δύο περιπτώσεις στις οποίες ο Μέγας Αλέξανδρος είχε τις προϋποθέσεις να φέρει…τούμπα το ματς, ωστόσο ο Αλμωπός βρήκε γρήγορα τις επιθετικές λύσεις και μετά την ατομική ενέργεια του Λάζαρου Ελευθεριάδη και ιδανικό τελείωμα, σημειώθηκε το 2-1.

Σαν να μην έφτανε αυτό για τους φιλοξενούμενους, στο 18′ ήταν η σειρά του Χαρίση να χριστεί σκόρερ, μετά από πολύ ωραία εκτελεσμένη αντεπίθεση για τους γηπεδούχους και αφού η μπάλα κόντραρε σε αντίπαλο αμυντικό και ξεγέλασε τον Αργυρόπουλο.

Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με ένα ακόμη τέρμα του Μουσόνι για τον Αλμωπό, το οποίο και έριξε τους τίτλους τέλους στη σημερινή αναμέτρηση και μετέτρεψε το δεύτερο ημίχρονο σε τυπική διαδικασία.

Το τελικό 5-1 διαμόρφωσε στο 75′ ο Χρήστος Πετρίδης, ο οποίος και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του.

Συνθέσεις

Αλμωπός Αριδαίας : Καραγιαννίδης, Πετρόφ, Σαμαρόπουλος, Ελευθεριάδης Γ., Πετρίδης, Χαρίσης (62′ Μεντής), Τριανταφυλλίδης, Ελευθεριάδης Λ. (46′ Πολύζος), Μουσόνι (78′ Τσόλκας), Μιχαηλίδης, Κάρτζιος (69′ Στογιαννίδης)

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Αργυρόπουλος (27′ Γιαβάσης), Συμπεθέρης (71′ Πατσιαβούρας), Τσιότρας, Κουκουράκης, Κιρκιλιανίδης (62′ Βλάχος), Ποτουρίδης (56′ Καφές), Παρσόπουλος, Τερζής, Ζαχαριουδάκης, Καπετάνος, Πετκάκης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected