Α-Β-Γ Εθνική

Προβάδισμα για πρωτιά οι Νεφέλες Πιερίας, παρέμειναν στην κατηγορία οι Αμαζόνες! (βαθμολογία, σκόρερς 2ου ομίλου Β Εθνικής)

Μεγάλες νίκες με το ίδιο σκορ σημείωσαν σήμερα οι Νεφέλες Πιερίας και οι Αμαζόνες Θεσπρωτίας αντίστοιχα.

Η ομάδα της Κατερίνης αποχώρησε από την Ημαθία με το ευρύ 3-0 στις αποσκευές της και παρά το γεγονός πως ο αγωνιστικός χώρος δεν ενδείκνυτο για ποδόσφαιρο, κατάφερε να πάρει αυτό που θέλει και να βρίσκεται πλέον με το ένα πόδι στην πρώτη θέση της κανονικής περιόδου.

Μετά από ένα πρώτο μέρος όπου το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο και τον Αστέρα να προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα, οι Νεφέλες βγήκαν από τα αποδυτήρια με στόχο να πάρουν τους τρεις βαθμούς, που θα τους έδινε μεγάλο προβάδισμα για τον φετινό τίτλο.

Τα γκολ των Ασιχίδου, Τριγωντζή και Καραγιαννίδου έκριναν τη σημερινή αναμέτρηση και πλέον η ομάδα της Πιερίας θέλει μόνο τη νίκη για να τερματίσει στην πρώτη θέση και να έχει το πλεονέκτημα έδρας στα play off όπου θα αντιμετωπίσει την τρίτη ομάδα της κατάταξης, η οποία (κατά πάσα πιθανότητα) θα είναι η σημερινή της αντίπαλος.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα της Ημαθίας απογοήτευσε για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι και παραμένει μακριά από τη νίκη μέσα στο 2018. Η σημερινή ήττα τη φέρνει εκτός απροόπτου στην τρίτη θέση, εφόσον βεβαίως οι Αμαζόνες δεν κερδίσουν στην Κατερίνη την επόμενη Κυριακή (και η ίδια ηττηθεί στα Γιάννενα), καθώς σε τέτοια περίπτωση θα τερματίσουν στην τέταρτη!

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, η ομάδα της Θεσπρωτίας ήταν καταιγιστική και δίκαια κερδίζει το εισιτήριο παραμονής στη Β Εθνική. Το συγκρότημα από την Παραμυθιά επικράτησε με 3-0 του Μαγνησιακού, χάρη σε  δύο τέρματα της Μπάσκα και ένα της Κούκα, με αποτέλεσμα η ομάδα της Μαγνησίας να υποβιβαστεί αυτόματα στη Γ Εθνική.

Οι συνθέσεις στο ματς της Ημαθίας :

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας: Κανελλάκη, Τσεχελίδου, Μπαξεβάνου, Στρίμπα, Κιουταχιάλη, Τσούκα, Φείμ, Παπαδοπούλου, Καλαιτζόγλου (55′ Δρενοβιάδου), Ζαφειριάδου (61′ Σακαλή), Τσιοχάρηξ (65′ Μουρατίδου)

ΑΠΣ Νεφέλες : Αργυροπούλου, Μιχαηλίδου Ε., Ασσιχίδου, Μιχαηλίδου Π. (86′ Παπάζογλου), Σκαμπαρδώνη, Μιχαηλίδου Ν., Καλογεροπούλου, Τριγωντζή (89′ Χατζηδάκη), Καπέτα (35′ Κουκουστρίκα), Καραγιαννίδου. Κόλτση (76′ Ναβροζίδου).

Η σύνθεση των Αμαζόνων : Στέφου Α., Μούση, Ρόλλη, Μπέλλου, Σερίφη, Γιαννακούλη, Γαστεράτου, Δημητρίου, Μπάσκα, Κούκα, Λάμπρου. Αγωνίστηκαν και οι: Στέφου Φ., Ραδή, Κόκορη και Μπεράτη


Τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής και οι σκόρερς :

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας – Νεφέλες Πιερίας  0-3 (68′ Ασσιχίδου, 81′ Τριγωντζή, 90′ Καραγιαννίδου)

Αμαζόνες Θεσπρωτίας – Μαγνησιακός  3-0 (Μπάσκα 2, Κούκα)

Η βαθμολογία

ΑΓ Ν Ι Η ΓΥ ΓΚ Δ Β
1 Νεφέλες Πιερίας 7 5 1 1 15 12 3 16
2 Προοδευτική Περάματος 7 5 0 2 21 4 17 15
3 Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας 7 3 1 3 13 13 0 10
4 Αμαζόνες Θεσπρωτίας 7 2 1 4 12 18 -6 7
5 Μαγνησιακός 8 0 3 5 9 23 -14 3

Σκόρερς

1 Λισγάρα Προοδευτική Περάματος 9
2 Μπάσκα Αμαζόνες Θεσπρωτίας 7
3 Παπαδοπούλου Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας 7
4 Τριγωντζή Νεφέλες Πιερίας 7
5 Ράπτη Προοδευτική Περάματος 4
6 Καπέτα Νεφέλες Πιερίας 3
7 Μουρατίδου Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας 3

10η αγωνιστική (4/3)

Νεφέλες Πιερίας – Αμαζόνες Θεσπρωτίας

Προοδευτική Περάματος – Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected