Διάφορα - Συνεργάτες

Βραδιά ΑΕΚ η αποψινή στο “Barok” Coffee-Bar!

Μετά τον ΠΑΟΚ κι η ΑΕΚ θέλει να επιβεβαιώσει τον τίτλο του «φαβορί» αλλά η ΑΕΛ εμφανίζεται έτοιμη να διαψεύσει τα προγνωστικά. Μια πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση που προσφέρει απόψε (19.30) το “Barok” Coffee-Bar, Μερκουρίου Καρακωστή στη Βέροια.

Ο ΠΑΟΚ πέρασε από τη Νέα Σμύρνη επικρατώντας του Πανιώνιου με 3-1 και έβαλε τις βάσεις για τη συμμετοχή του στον τελικό Κυπέλλου.

Σήμερα η ΑΕΛ φιλοξενεί την ΑΕΚ σ’ ένα ματς όπου οι «βυσσινί» έχουν τη δίψα να… σοκάρουν την Ένωση και να της βάλουν δύσκολα για την ρεβάνς.

Ο Ντόστανιτς δεν υπολογίζει στους Περόνε, Λαγό που είναι τιμωρημένοι αλλά και τον τραυματία Γκόικοβιτς.

Η αποστολή της ΑΕΛ: Μπόζοβιτς, Ξενοδόχοβ, Ζίζιτς, Χούμπτσεφ, Ρέντζας, Γιοβάνοβιτς, Ουάλας, Γκόλιας, Φατιόν, Μπάλλας, Μασούρας, Λεοζίνιο, Μιλισάβλιεβιτς, Αγκάνοβιτς, Μλαντένοβιτς, Δερμιτζάκης, Ντέλετιτς, Κριζμάν, Ναζλίδης, Μακρής

Από την άλλη ο Μανόλο Χιμένεθ, δεν θα έχει στα πλάνα του τους Έλντερ Λόπες, Παναγιώτη Κονέ, Ούρος Τσόσιτς καθώς και τους Αντρέ Σιμόες, Μάρκο Λιβάια και Γιώργο Γιακουμάκη.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Βράνιες, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Γιαννούτσος, Τζανετόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Μπακασέτας, Μασούντ, Γαλανόπουλος, Κλωναρίδης, Μοράν, Γιούσης, Αραούχο, Αντωνίου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected