B ΕΠΣ Ημαθίας

Α2 ΕΠΣ Ημαθίας – Σπουδαία ματς κορυφής σε Μελίκη και Μαρίνα! (pregame 14ης αγωνιστικής)

Επιστρέφει και πάλι σε δράση το πρωτάθλημα της Α2 Ερασιτεχνικής στην ΕΠΣ Ημαθίας, με τη 14η αγωνιστική να δεσπόζει στο πρόγραμμα της Κυριακής (4/3).

Στον 1ο όμιλο, ξεχωρίζει το ντέρμπι ανάμεσα στον Φίλιππο Μελίκης και τον Εθνικό Κλειδιού, μια αναμέτρηση με σημαντικές προεκτάσεις. Αν οι “ερυθρόλευκοι” επικρατήσουν, θα βρίσκονται μόλις μία νίκη μακριά από την άνοδο, σε αντίθεση με την ομάδα του Δημήτρη Πρίντζιου που αν ο Αγροτικός Αστέρας Πλατέος επιβεβαιώσει το ρόλο του φαβορί με αντίπαλο τον ουραγό Αχιλλέα Νεοκάστρου, τότε θα έχει χάσει σημαντικό έδαφος για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης.

Αν όμως οι “κυανόλευκοι” επικρατήσουν τότε αλλάζουν άρδην την κατάσταση και οι τελευταίες 5 αγωνιστικές θα αποκτήσουν αυτόματα δραματικό χαρακτήρα και κάθε ματς θα έχει τη δική του αγωνία.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, που ουσιαστικά έχουν ενδιαφέρον μόνο για την τελική κατάταξη στον βαθμολογικό πίνακα, ξεχωρίζει η αναμέτρηση ανάμεσα στη Θύελλα Σταυρού και τον Ολυμπιακό Λουτρού, ενώ την ίδια ώρα ο Αλιάκμων Νησελίου θα επιδιώξει τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟ Παλατίτσια, στοχεύοντας πλέον στην κατάκτηση της 4ης θέσης, την οποία διεκδικεί και ο Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου, που υποδέχεται την ΑΕ Σχοινά.

Στον δεύτερο όμιλο, ο πρωτοπόρος ΑΟ Μαρίνας θα αντιμετωπίσει στην έδρα του τον Αριστοτέλη Νάουσας κι αν καταφέρει να κάμψει την αντίσταση της νεανικής ομάδας του Βασίλη Αργυρίου, θα έχει κάνει ένα ακόμη σημαντικό βήμα για την άνοδο στην Α Ερασιτεχνική της νέας περιόδου. Από την άλλη, οι “κυανόλευκοι” βρίσκονται μόλις έναν βαθμό πίσω από την δεύτερη Ελπίδα Μονοσπίτων (οι “πράσινοι” του Θωμά Τρούπκου δοκιμάζονται στη Ραχιά κόντρα στον ανεβασμένο Εθνικό) και θα επιδιώξουν το θετικό αποτέλεσμα για να μείνουν πάντα στο κόλπο για το ένα από τα δύο εισιτήρια.

Εκτός έδρας ματς για τον τέταρτο της βαθμολογίας Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, που θα μεταβεί στην Παναγιωπούλα για να τεθεί αντιμέτωπος με την ουραγό Δόξα Νάουσας ενώ στην Πατρίδα, η τοπική ομάδα θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό Νάουσας, που θέλει μόνο τη νίκη μετά την εντός έδρας ήττα από την ΑΕΠ Βέροιας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα στους δύο ομίλους (25/2 – 15.30) :

1ος όμιλος

Θύελλα Σταυρού – Ολυμπιακός Λουτρού

Φίλιππος Μελίκης – Εθνικός Κλειδίου

Αλιάκμων Νησελίου – ΠΑΟ Παλατίτσια

Αχιλλέας Νεοκάστρου – Αγρ.Αστ.Πλατέος

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου – ΑΕ Σχοινά

δείτε βαθμολογία και σκόρερς ΕΔΩ

2ος όμιλος

Εθνικός Ράχης – Ελπίδα Μονοσπίτων

Δόξα Νάουσας – Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας

ΑΣ Πατρίδας – Ολυμπιακός Νάουσας

ΑΟ Μαρίνας – Αριστοτέλης Νάουσας

Ρεπό : ΑΕΠ Βέροιας

δείτε βαθμολογία και σκόρερς ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected