Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Απίστευτος Ντιμπάλα και “διπλό” της Γιούβε στη Ρώμη! (vid)

Η τραγική Γιουβέντους κολλούσε στη Ρώμη με την Λάτσιο αλλά στο 93′ ο Ντιμπάλα με γκολάρα έδωσε μεγάλη νίκη και εκδικήθηκε τον Στρακόσια για το πέναλτι του πρώτου γύρου!

Πριν ένα γύρο, στο Allianz Stadium, η Λάτσιο πήρε μεγάλη νίκη έχοντας για ήρωα στο φινάλε τον τερματοφύλακα της, ο οποίος απέκρουσε πέναλτι του Ντιμπάλα κυριολεκτικά στην τελευταία φάση.

Η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε ο Αργεντίνος -στην πρώτη του εμφάνιση ως βασικός μετά τον τραυματισμό του- να… εξιλεωθεί την κατάλληλη στιγμή απέναντι στους Λατσιάλι, αφού ήταν η σειρά του να πανηγυρίσει την τελευταία φάση του ματς, δίνοντας στη Γιούβε μια πολύ μεγάλη νίκη στη μάχη του τίτλου! Βασικά έσωσε τους Τορινέζους από μια οδυνηρή ισοπαλία, την ίδια ώρα που η Λάτσιο έχασε πολύτιμο βαθμό και κινδυνεύει να μείνει εκτός 4άδας όταν ολοκληρωθούν τα παιχνίδια της 27ης αγωνιστικής της συναρπαστικής Serie A…

το φιλμ του αγώνα στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

Λάτσιο (Σιμόνε Ιντσάγκι): Στρακόσια, Λουίζ Φελίπε, Ντε Φράι, Ράντου, Λούλιτς (90′ Μούρτζια), Παρόλο, Λέιβα, Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Λουκάκου, Λουίς Αλμπέρτο (70′ Φελίπε Αντερσον), Ιμόμπιλε (79′ Καϊσέδο).

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Μπουφόν, Μπαρτσάλι, Ρουγκάνι, Μπενάτια, Λιχτστάινερ (57′ Ντάγκλας Κόστα), Κεντίρα, Πιάνιτς, Ματουιντί, Ασαμόα, Ντιμπάλα (95′ Κιελίνι), Μάντζουκιτς (72′ Αλεξ Σάντρο).

https://www.youtube.com/watch?v=6Be87mLFkMo

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected