Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Από το μεσημέρι η ποδοσφαιρική πανδαισία στο “Barok” Coffee-Bar!

Μια ημέρα με φουλ ποδοσφαιρική δράση η σημερινή στο “Barok” Coffee-Bar και οι θαμώνες θα έχουν την ευκαιρία να…κατασκηνώσουν στο στέκι τους από το μεσημέρι στις 15.00 έως και τα μεσάνυχτα!

Ένα αλλιώτικο αιώνιο ντέρμπι αιωνίων ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτής, με τον 4ο Ολυμπιακό να υποδέχεται τον 7ο Παναθηναϊκό στο άδειο Καραϊσκάκης, δίχως να διακυβεύεται ο τίτλος.

Η αγωνιστική δράση ξεκινάει με τη δοκιμασία του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη (15.00), με το δικέφαλο να φιλοδοξεί να ξεπεράσεί τα γεγονότα του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, συνεχίζοντας απρόσκοπτα την πορεία πρωταθλητισμού. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν υπολογίζει στον Ελ Καντουρί, που συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα και αναμένεται να επιστρέψει σταδιακά.

Όσον αφορά τον Αστέρα, ο Νίκος Καλτσάς αναμένεται να επιστρέψει στη βασική ενδεκάδα, ενώ μοναδικός πονοκέφαλος παραμένει ο Ισνάλντο.

Τη σκυτάλη παίρνει η αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο στις 17:15, με τους «κιτρινόμαυρους» να ψάχνουν την επιστροφή τους στις νίκες μια εβδομάδα πριν την Τούμπα. Χαμόγελα για Αραούχο, Κονέ και Λόπες, που επιστρέφουν, εκτός οι Χουλτ, Σιμόες και Τσιγκρίνσκι.

Λαβωμένος και καταπονημένος ο Πανιώνιο που δεν υπολογίζει στους Σιώπη, Ντουρμισάι, Τασουλή, Λάμπρου και Νίλσεν. Μέσα οι Γεσίλ και Ουάσιγκτον.

Την ίδια ώρα ο Λεβαδειακός υποδέχεται την ΑΕΛ, με τους Βοιωτούς να μην υπολογίζουν στους Επασί, Λεονάρντο και Καλτσά ενώ οι γηπεδούχοι δε θα έχουν στη διάθεσή τους για πρώτη φορά τον Ναζλίδη, που έχει αιμάτωμα στη γάμπα αλλά και τους Αγκάνοβιτς, Γκοικοβιτς, Φατιόν και Γουάλας.

Όσον αφορά το ντέρμπι αιωνίων στις 19:30, ο Ολυμπιακός φιλοδοξεί να επιστρέψει σε τροχιά τίτλου, με τον Γκαρθία να ακολουθεί την συνταγή της Τούμπας, αντικαθιστώντας τον Πάρντο με τον Μάριν. Από μια θέση διεκδικούν και οι Φορτούνης και Ζιλέ.

Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός ψάχνει το μεγάλο ριφιφί κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, με τον Κουρμπέλη να ξεπερνάει τη θλάση του και να επιστρέφει μετά από ένα μήνα και τον Κουλιμπαλί να επανέρχεται επίσης μετά την τιμωρία του. Εκτός έμειναν οι Μολίνς, Λουτσιάνο και Μυστακίδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected