Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

“Δώρο” της Ρόμα στη Γιουβέντους, 4-2 τη Νάπολι! (vid)

Η Ρόμα νίκησε 4-2 τη Νάπολι στο “Stadio San Paolo” και πιθανότατα την γκρεμίζει απ’ την κορυφή, καθώς η Γιουβέντους έχει ένα βαθμό λιγότερο, αλλά και ένα ματς λιγότερο!

Το καλύτερο δώρο έκανε η Ρόμα τη Γιουβέντους στη “μάχη” του τίτλου, καθώς νίκησε 4-2 τη Νάπολι στο “Stadio San Paolo”!

Αυτό σημαίνει πως η “Γιούβε”, η οποία νίκησε νωρίτερα 1-0 τη Λάτσιο στη Ρώμη με γκολ του Ντιμπάλα στο 93′, έχει έναν βαθμό λιγότερο απ’ τους “παρτενοπέι”, αλλά και την ευκαιρία να ανέβει σύντομα αυτή στην κορυφή, καθώς έχει ματς λιγότερο.

Πρόκειται για το ματς με την Αταλάντα στο Τορίνο, το οποίο είχε αναβληθεί λόγω χιονιού την προηγούμενη εβδομάδα και θα διεξαχθεί στις 14 Μαρτίου.

Το ματς στο “Stadio San Paolo” ήταν συγκλονιστικό στα πρώτα λεπτά, καθώς στο 3ο λεπτό η κάθε ομάδα είχε χάσει από μία μεγάλη ευκαιρία, στο 6′ η Νάπολι άνοιξε το σκορ με τον Ινσίνιε και στο 7′ ισοφάρισε ο Τζενγίζ Ουντέρ!

Την ανατροπή ολοκλήρωσε ο Έντιν Τζέκο στο 26′ με κεφαλιά, το 1-3 έκανε ο ίδιος στο 73′ και το 1-4 ήρθε απ’ τον Περότι στο 79′.

Σχεδόν όλα τα παιδάκια έκλαιγαν στις εξέδρες και δεν τους παρηγόρησε τόσο το γκολ του Μέρτενς, με το οποίο στο 92′ μείωσε για το τελικό 2-4.

Η Ρόμα ανέβηκε στην 3η θέση, προσπερνώντας τη Λάτσιο, αλλά την Ίντερ που την Κυριακή παίζει με τη Μίλαν.

Συνθέσεις

ΝΑΠΟΛΙ: Ρέινα, Ίσαϊ, Αλμπιόλ, Κουλιμπαλί, Μάριο Ρουί, Ζορζίνιο (75′ Μίλικ), Αλάν, Ζελίνσκι (65′ Χάμσικ), Καγιεχόν, Ινσίνιε, Μέρτενς.

ΡΟΜΑ: Άλισον, Φλορέντσι, Μανωλάς, Φάσιο, Κολάροβ, Ντε Ρόσι (88′ Ελ-Σααραουί), Ναϊνγκολάν, Στρόουτμαν, Τζενγίζ Ουντέρ (72′ Ζέρσον), Περότι (80′ Πελεγκρίνι), Τζέκο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected