Κατηγορίες
ΕΠΣ Πέλλας

Πέρασε από την Κρύα Βρύση η Δόξα Μαυροβουνίου (photos+vid)

Καλύτερη σε όλο σχεδόν το παιχνίδι η Δόξα Μαυροβουνίου πέρασε νικηφόρα από την Κρύα Βρύση επικρατώντας εύκολα με σκορ 3-0 του τοπικού Απόλλωνα.

Το παιχνίδι ήταν καλό, οι φιλοξενούμενοι αν και μπήκαν λίγο μουδιασμένα στον αγωνιστικό χώρο, σιγά σιγά πήραν τα ηνία και αφού προηγήθηκαν στο 24′ με τον Μάκη Καρυπίδη είχαν τον έλεγχο με τους γηπεδούχους να προσπαθούν αλλά να μην απειλούν ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι σε ένα τρίλεπτο καθάρισαν την νίκη με σκόρερ τους Γιώργο Αποστολούδα στο 55’ και Στέλιο Ρέντζια στο 57’ και η συνέχεια της αναμέτρησης απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα με χαμένες ευκαιρίες από πλευράς κυρίως των νικητών για μεγαλύτερο σκορ.

φωτογραφίες στο pellasports.gr

Συνθέσεις

Απόλλων Κρύας Βρύσης : Καρακούτσης, Γαβριηλίδης, Τσάλμας, Ζαφειρίου, Τσιρακίδης (71′ Τογρουζίδης), Μιχαηλίδης, Παπαδόπουλος (61′ Παπαναστάσης), Καλφούτζος (69′ Αντωνιάδης), Δημόπουλος, Βεζυριανόπουλος (46′ Σκαπέρδας), Μποζίδης

Δόξα Μαυροβουνίου : Καμπαλής (76′ Καρυπιάδης), Καρυπίδης, Καπουσούζης (51′ Αποστολούδας), Γάτσος, Γιαουτζής, Σιδέρης, Ουζούνης (26′ Πίττας), Σέρα, Μπρέγκου, Ρέτζια (62′ Γκότσης), Φανιάδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected