Κατηγορίες
Super League 1

Στην κορυφή η ΑΕΚ με Λιβάια!

Με το χρυσό γκολ του Λιβάγια από το πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ νίκησε 1-0 τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ και έκανε βήμα τίτλου αφού εκμεταλλεύτηκε την ήττα του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη. Πάρτι πρωταθλήματος από τον κόσμο ο οποίος έσπρωξε την ομάδα του προς την πολύτιμη νίκη.

Το 3-2 του Αστέρα Τρίπολης επί του ΠΑΟΚ πανηγυρίστηκε έξαλλα στο ΟΑΚΑ. Το «να ‘τοι, να ‘τοι οι πρωταθλητές» των 20.000 ΑΕΚτζήδων ακριβώς πριν την έναρξη του ματς, έδινε το κλίμα που επικρατούσε. Και το γκολ του Λιβάια (21’) έδωσε στην Ένωση τη νίκη που ήθελε για να περάσει ξανά στη βαθμολογία και να γίνει (πάλι) φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου!

Με ωραίο ποδόσφαιρο στο πρώτο 45λεπτο, πιο χαμηλό ρυθμό στο δεύτερο και έναν Κότνικ… Μπουφόν απέναντι τους, οι Κιτρινόμαυροι

η ανάλυση του ματς στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

ΑΕΚ: Τσιντώτας, Γκάλο, Βράνιες, Λαμπρόπουλος, Λόπες, Γαλανόπουλος (88′ Αϊντάρεβιτς), Κονέ, Λιβάγια (69′ Μπακάκης), Χριστοδουλόπουλος (64′ Μασούντ), Μπακασέτας, Αραούχο

Πανιώνιος: Κότνικ, Βλάχος, Σταυρόπουλος, Μπανανά, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Πινιώτης (72′ Γεσίλ), Σαββίδης, Παπαγεωργίου (65′ Μπραχίμι), Σπιριντόνοβιτς, Μασούρας (82′ Βουκελάτος)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected