Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Και πάλι στο…καναβάτσο τους Παριζιάνους η Ρεάλ! (vid)

Με τον Ρονάλντο να σκοράρει ξανά, η Ρεάλ νίκησε και εκτός την Παρί (1-2) και πολύ πιο εύκολα απ’ ότι θα περιμένε κανείς πέρασε στους «8» γιορτάζοντας τέλεια τα γενέθλιά της.

Αν και ακούγεται ίσως υπερβολικό, η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν δεν ένιωσε πίεση από την Παρί Σεν Ζερμέν και συνέχισε την πορεία προς τον τρίτο σερί τίτλο. Οι Merengues είχαν για 9 σερί παιχνίδι σκόρερ τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος πετά φωτιές στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν και αφού η PSG έμεινε από το 65′ με δέκα εξαιτίας της αποβολής του Βεράτι, όλα έγιναν πιο εύκολα. Για δεύτερη σερί χρονιά έμειναν έξω από τους «16» οι Παριζιάνοι, που ισοφάρισαν με τον Καβάνι αλλά τελικά ηττήθηκαν με 1-2 ενώ η Ρεάλ είχε και δύο δοκάρια.

η ανάλυση του αγώνα και βίντεο στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

Παρί Σεν Ζερμέν (Ουνάι Εμερι): Αρεολά, Τιάγκο Σίλβα, Μαρκίνιος, Γιούρι, Ντάνι Αλβες, Τιάγκο Μότα (59′ Παστόρε), Βεράτι, Ραμπιό, Ντι Μαρία (76′ Ντράξλερ), Μπαπέ (85′ Ντιαρά), Καβάνι.

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Νάβας, Καρβαχάλ, Ράμος, Βαράν, Μαρσέλο, Καζεμίρο, Κόβατσιτς (72′ Κροος), Ασένσιο (82′ Ισκο), Βάθκεθ, Ρονάλντο, Μπενζεμά (76′ Μπέιλ).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected