Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

ΠΑΟΚ vs ΑΕΚ και…χαμός στο “Cafe στο 90′”!

ΠΑΟΚ και ΑΕΚ κονταροχτυπιούνται στην κατάμεστη Τούμπα με φόντο τον φετινό τίτλο της Super League, ένα ματς-σταθμός στο ποδοσφαιρικό στέκι του Σταυρού Ημαθίας, το “Cafe στο 90”!

Στο ματς του…. πρωταθλήματος, ο 2ος ΠΑΟΚ (52 β.) υποδέχεται την 1η ΑΕΚ (54 β.) στις 19:30 στην κατάμεστη Τούμπα, μετά την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων να ακυρώσει τις ποινές διεξαγωγής δύο αγώνων κεκλεισμένων των θυρών καθώς και αφαίρεσης τριών βαθμών, που είχαν επιβληθεί στον δικέφαλο του Βορρά πρωτοδίκως μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Οι γηπεδούχοι ψάχνουν την επιστροφή στις νίκες και την κορυφή της βαθμολογίας, με τους Βιερίνια και Αζεβέδο να μάχονται για μια θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ σε περίπτωση προτιμηθεί ο Βραζιλιάνος, ο Πορτογάλος θα προωθηθεί στα χαφ. Στη μεσαία γραμμή στο πλευρό του Μαουρίσιο θα αγωνιστεί είτε ο Κάνιας είτε ο Σάχοφ, ενώ σε περίπτωση που ο Βιερίνια μείνει στα μπακ αριστερά θα αγωνιστεί ένας εκ των Μακ, Μπίσεσβαρ και Λημνιό.

Οι φιλοξενούμενοι θα ψάξουν το διπλό… τίτλου, χωρίς να έχουν στη διάθεση τους τον Τσιγκρίνσκι, ενώ μαζί με την αποστολή ταξίδεψε για ψυχολογικούς λόγους και ο λαβωμένος αρχηγός Πέτρος Μάνταλός. Ο Μανόλο Χιμένεθ αναμένεται να διατηρήσει το 4-2-3-1, με τους Μπακάκη και Λόπες να διατηρούν μια θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας και τους Κονέ-Γαλανόπουλο να μάχονται για μια θέση στο πλευρό του Σιμόες. Τέλος, τις θέσεις στα άκρα της μεσαίας γραμμής διεκδικούν οι Λάζαρος, Μασούντ και Μπακασέτας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected