Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Πρωταθλητής ο Απόλλων Παραλιμνίου!

Το χρονικό μίας προαναγγελθείσας κατάκτησης πρωταθλήματος γράφτηκε στον Ξηροπόταμο Δράμας για τον Απόλλωνα Παραλιμνίου!

Όπως αναφέρει το serressport, η Σερραϊκή ομάδα μετά τη νίκη της εκεί με 0-1 και τα αποτελέσματα της 20ης αγωνιστικής, αναδείχθηκε και μαθηματικά πρωταθλήτρια του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε και μπορεί πλέον ξεκάθαρα και χωρίς κανένα άγχος να σκέφτεται τα μπαράζ ανόδου προς την Football League.

Οι παίκτες του Παύλου Δημητρίου, σε μία σεζόν που δικαιώνει τις προσπάθειες όλων, κατάφεραν να κερδίσουν με 0-1 με ακόμη ένα «χρυσό» γκολ του Σάκη Μουτεσίδη φέτος και το επόμενο ματς κόντρα στον Άρη Αβάτου θα μετατραπεί σε μίνι φιέστα.

Χωρίς να πιεστεί ιδιαίτερα και «σβηστά» θα μπορούσε να πει κανείς, ο Απόλλων πήρε αυτό που ήθελε. Μετά από ένα μέτριο και υποτονικό πρώτο ημίχρονο, εκεί όπου οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απειλήσουν και είχαν κάποιες καλές στιγμές με τον Γκόγκα χωρίς ωστόσο να «τρομάξουν» τον έμπειρο Γουναρίδη, στο δεύτερο μέρος οι Σερραίοι ανέβασαν στροφές, έκαναν κάποια καλά διαστήματα και στο 76΄ ο Μουτεσίδης με σουτ νίκησε τον Ζιάκα για να γράψει το τελικό 0-1, σε ένα ήσυχο ματς.

Συνθέσεις

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞ.ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ: Ζιάκας, Κυσίδης (84΄ Βραμέντζαλης), Κονταξής, Γκαρακλίδης, Κεχαγιάς, Καραγκιοζίδης (70΄ Αμαραντίδης), Μπάμπουρας, Γκόγκας (65΄ Παπίτσας), Κουμπρόγλου, Μπερούκας

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ: Γουναρίδης, Λιάρας, Τάκας, Κουτζαβασίλης, Μερεσιώτης, Δέντσας, Μουτεσίδης, Ρούμπος (85΄ Λαβίδας), Γαϊδαρτζής, Ναλμπάντης (68΄ Πολυζωίδης), Μεταλλίδης (80΄ Τσιαούσης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected