Κατηγορίες
Γενικά

Οι δηλώσεις του Κώστα Κωτσόπουλου για το πρώτο του γκολ με τον Ατρόμητο και η αναφορά στον Δημήτρη Χριστοφορίδη

Ο Κώστας Κωτσόπουλος τόνισε μετά το ματς με τον Πανιώνιο πως η συγκέντρωση και η κούραση έπαιξαν καθοριστικό ρόλο για την ομάδα του. Τι είπε για τον προπονητή του στον ΦΑΣ Νάουσα, Δημήτρη Χριστοφορίδη.

Ο Ημαθιώτης επιθετικός τόνισε μετά το ματς με τον Πανιώνιο πως η συγκέντρωση και η κούραση έπαιξαν καθοριστικό ρόλο για την ομάδα του.

Αναλυτικά:

«Δεν έφταιξε κάτι συγκεκριμένα, τα παιδιά έχουν παίξει αρκετά και μεγάλα παιχνίδια και είναι λογικό να υπάρχει κούραση. Ο Πανιώνιος ήταν πολύ καλός απλά έπαιξε ρόλο η κούραση και η συγκέντρωση. Ο κόουτς μας είπε να δώσουμε τρεξίματα, πάθος, ήμασταν πίσω και μας είπε να τα δώσουμε όλα. Το πετύχαμε αυτό, μπορούσαμε παραπάνω, κάναμε μεγάλη προσπάθεια, συγχαρητήρια στα παιδιά και κοιτάμε το επόμενο ματς με τον ΠΑΟΚ. Τα συναισθήματα δεν περιγράφονται. Για μένα αυτό είναι ένα όνειρο. Θέλω να ευχαριστήσω ένα άτομο, είναι ο Δημήτρη Χριστοφορίδης, είναι συγκινημένος και θα μας βλέπει.

Κάτω το κεφάλι, δεν έγινε κάτι, έχω πολύ δρόμο μπροστά μου, ο Ατρόμητος έχει δείξει να με εμπιστεύεται και εμένα και τους μικρούς, ήμασταν 4 19ριδες στον πάγκο και θα αναδειχθούμε. Τους ευχαριστώ όλους πολύ. Δεν ξέρω τι να πω. Είναι κλάσματα δευτερολέπτου. Μου αρέσει πολύ να σκοράρω και να βοηθάω την ομάδα μου, θέλω να είμαι πρωταγωνιστής. Μου αρέσει να κάνω άλματα, οπότε μπήκα και είπα αν την πάρω την πήρα και είναι τεράστια χαρά για μένα που σκόραρα.

Το αφιέρωσα στον Κο Χριστοφορίδη, αυτός ο άνθρωπος με έχει βοηθήσει, τον αγαπώ πολύ και ξέρω ότι είναι συγκινημένος. Το γκολ αυτό είναι να μου δώσει ψυχολογία και να ξυπνήσω αύριο και να δουλέψω επί δέκα. Θέλω να γίνω ένας άλλος παίκτης».

δείτε το βίντεο ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected