Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Άναψε…Πυρσός στον τελικό του Κυπέλλου Γρεβενών! (photos)

Τον πρώτο τίτλο της χρονιάς στην ΕΠΣ Γρεβενών κατέκτησε ο Πυρσός Γρεβενών, κερδίζοντας 1-0 στον τελικό κυπέλλου την ΑΕ Ποντίων Βατολάκκου

Μπροστά σε 250 περίπου φιλάθλους στο ΔΑΚ Γρεβενών, έγινε καλό ματς, όπου ο Βατόλακκος είχε συνολικά καλύτερη εικόνα, έχασε περισσότερες ευκαιρίες, όμως στο τέλος ο Πυρσός κατάφερε να σκοράρει και πανηγύρισε. Στο 2΄ μπάσιμο του Ασλανίδη και σουτ, άουτ, στο 54΄ ο Γράβαλος από κοντά πλάσαρε άστοχα. Στο 63΄ μπάσιμο του Μπλάντου, όμως μπλόκαρε ο Αποστολίδης, στο 75΄ ο Χρήστος Παπαδόπουλος έχασε μοναδικό τετ-α-τετ (απέκρουσε ο Αλεξίου). Στο 77΄ ο Μπλάντος δεν εκμεταλλεύθηκε λάθος του Απποστολίδη, στο 83΄ ο Παναγιώτης Κοσμίδης με αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ από πλάγια, έκανε το 1-0. Στο 88΄ πλασέ του Κηπουρού πάνω από το δοκάρι. Διαιτητής: Τσέτσιλας (Τέγος, Φαλτάκας), τέταρτη η Λαζόγκα. Στο 42΄ η ΑΕ Ποντίων ζήτησε πέναλτι για χέρι του Κυριακίδη.

Συνθέσεις

Πυρσός Γρεβενών : Αλεξίου, Σιδέρης (38΄ λ.τ. Μπλάντος), Σάλο, Μπόλλος, Κυριακίδης, Λάλλος Π., Λάλλος Θ., Κοσμίδης, Κηπουρός, Καραγιάννης (57΄ Καραχατζής), Λάλλος Χ.

ΑΕΠ Βατολάκκου : Αποστολίδης, Καλαϊτζίδης, Μαγιάνης (88΄ Σιούλας), Καρτσιούνης (88΄ Τζιαμπίρης), Παπαδόπουλος Ε. (60′ Παπαδόπουλος Θ.), Αγκάστρα, Αράπογλου (51΄ Γράβαλος), Ντένις, Παπαδόπουλος Χ., Μπιζιώτας, Ασλανίδης.

περισσότερες φωτογραφίες στο e-grevena.gr

*φωτ. κειμένου vatolakkiotis.blogspot.com

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected