Κατηγορίες
Αθλήματα

Έξι ασημένια μετάλλια για τα κορίτσια της ρυθμικής του Φιλίππου Βέροιας

Οι αθλήτριες Ρυθμικής Γυμναστικής του Φιλίππου Βέροιας ξεκίνησαν την αγωνιστική τους περίοδο με μεγάλη επιτυχία!

Στους διασυλλογικούς αγώνες Ρυθμικής Γυμναστικής κατηγορίας Γυναικών – Νεανίδων – Κορασίδων, Κεντρικής & Βόρειας Ελλάδας που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου στο Κλειστό Ιωάννης Μελισσανίδης στη Μίκρα Θεσσαλονίκης, εντυπωσίασαν για μια ακόμη φορά, κατακτώντας 6 ασημένια μετάλλια.

Στην κατηγορία Γυναικών, η Δήμητρα Παπανώτα αγωνιζόμενη σε τρία όργανα (μπάλα – στεφάνι – κορίνες) κατέκτησε ισάριθμα ασημένια μετάλλια, πιστοποιώντας την σταθερή πορεία των τελευταίων χρόνων και την άξια επιλογή της από την Εθνική Ομάδα.

Στην ίδια κατηγορία, η Ροδόπη Πινακούδη πραγματοποίησε εκπληκτική εμφάνιση και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Σύνθετο Ομαδικό και ασημένιο μετάλλιο στο πρόγραμμα με κορδέλα. Στο στεφάνι κατέκτησε την 4η θέση αλλά και την 8η θέση στην μπάλα.

Μεγάλη απούσα σε αυτή τη κατηγορία η Νίνα Κωνσταντίνα Καγκελίδου καθώς υπέστη κάταγμα και έμεινε εκτός αγώνων.

Στην κατηγορία των νεανίδων, η αθλήτρια 1ης χρονιάς Κατερίνα Κιάτση αγωνίστηκε σε δύο όργανα (μπάλα – στεφάνι) κατακτώντας την δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο στην μπάλα και 7η θέση στο πρόγραμμα με στεφάνι αποδεικνύοντας ότι είναι αθλήτρια μεγάλου βεληνεκούς.

Στην ίδια κατηγορία, η Ευφημία Ειρήνη Δούμπη, παρά τη νοσηλεία της επί μία εβδομάδα λόγω ίωσης, πραγματοποίησε τρία καλά προγράμματα (μπάλα -στεφάνι – κορδέλα) και απέδειξε ότι θα είναι έτοιμη για τους επόμενους αγώνες αξιοποιώντας τα μεγάλα της προσόντα.

Στην κατηγορία κορασίδων, η Ευαγγελία Αφένδρα επίσης με η ίωση για μεγάλο χρονικό διάστημα, αγωνίστηκε σε δυο προγράμματα (μπάλα – στεφάνι) πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον.

Η 2η κορασίδα του Συλλόγου Άννα Μαρία Μητριτώνη δεν αγωνίστηκε για λόγους υγείας.

Επόμενοι αγώνες οι Προκριματικοί που θα διεξαχθούν και πάλι στη Θεσσαλονίκη.

Η διοίκηση του Φίλιππου Βέροιας συγχαίρει την προπονητική ομάδα Ηρώ Χαβιαροπούλου και Κατερίνα Μωυσιάδου αλλά και τον δάσκαλο μπαλέτου – χορογράφο – δημιουργό μεγάλων διεθνών αθλητριών, Michail German για τις μοναδικές ατομικές διακρίσεις που κατάφεραν να φέρουν στην πόλη της Βέροιας για το άθλημα της Ρυθμικής αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά το έργο και την αγάπη που έχουν για την δουλειά τους.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected