Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Απίστευτα πράγματα από τον Σαλάχ και μια ακόμη…παράσταση της Λίβερπουλ! (vid)

Τι άλλο να κάνει; Ο Μοχάμεντ Σαλάχ έβαλε τέσσερα γκολ και έδωσε ασίστ στο 5-0 της Λίβερπουλ κόντρα στην Γουότφορντ χαρίζοντας σπάνια παράσταση στο Anfield. Φουλ για Χρυσό Παπούτσι.

Το χιόνι έπεφτε, όμως ο Σαλάχ γινόταν όλο και πιο καυτός. Ο μεσοεπιθετικός της Λίβερπουλ έκανε μαγικά πράγματα, έβαλε την Αίγυπτο στη λίστα με τα χατ-τρικ στην PL και με τα τέσσερα γκολ που σημείωσε έφτασε τα 28 στο πρωτάθλημα και πάει για το Χρυσό Παπούτσι. Ο Σαλάχ έφτασε επίσης τα 36 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις και έγινε ο κορυφαίος πρωτοεμφανιζόμενος σκόρερ των Reds. Με αγώνα περισσότερο η ομάδα του Γίργκεν Κλοπ πήγε στο -2 από την Γιουνάιτεντ και το +7 από την 5η θέση και την Τσέλσι.

το φιλμ του αγώνα στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

Λίβερπουλ (Γίργκεν Κλοπ): Κάριους, Γκόμες, Μάτιπ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Χέντερσον, Βαϊνάλντουμ (71′ Τσάμπερλεϊν), Τσαν (27′ Μίλνερ), Μανέ, Σαλάχ, Φιρμίνο (79′ Ινγκς).

Γουότφορντ (Χάβι Γκράθια): Καρνέζης, Μπρίτος (81′ Γιάνμαατ), Πρεντλ, Μαριάπα, Χολέμπας, Φεμενία, Ντουκουρέ, Καπού, Περέιρα, Ριτσάρλισον (65′ Χιούζ), Ντίνι (70′ Οκάκα).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected