Γ Εθνική / Τοπικά

Ασταμάτητοι οι πανηγυρισμοί στην Αλικαρνασσό για τον πρωταθλητή Ηρόδοτο! (photos+vid)

Η ομάδα της Ν. Αλικαρνασσού επικράτησε με 0-1 του Ατσαλένιου με γκολ του Μωραϊτη στο Ατσαλένιο και κατέκτησε και μαθηματικά τον τίτλο στην Γ εθνική (8ος Όμιλος).

Το σύνολο του Μανώλη Παπαματθαιάκη «χτύπησε» στην κόντρα σκοράροντας με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου στο 49′ με πλασέ του Μωραϊτη σκορπώντας… ντελίριο ενθουσιασμού στους φιλάθλους του που βρέθηκαν στο Ατσαλένιο.

Ο προπονητής Μανώλης Παπαματθαιάκης ιδιαίτερα συγκινημένος είπε “Mπράβο στα παιδιά δεν μπορώ να μιλήσω», ενώ οι παίκτες μίλησαν με την λήξη της νικηφόρας αναμέτρησης στον Athletic Radio 104,2

Μιχάλης Φραγκουλάκης: «Κάναμε μία μεγάλη προσπάθεια. Στα μπαράζ ελπίζω να καταφέρουμε το ακατόρθωτο. Αυτό που καυταφέραμε είναι μεγάλο. Μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα».

Λευτέρης Γιαλούσης: «Eυχαριστούμε τον κόσμο μας. Έχω μάθει να πρωταγωνιστώ στις ομάδες που παίζω. Ο Ηρόδοτος μπορεί να ανέβει, έχουμε καταφέρει πάρα πολλά».

Αλέξης Κασμερίδης: «Έίχαμε μία καλή χρονιά. Συγχαρητήρια σε όλους. Ελπίζω να ανέβουμε».

Βαγγέλης Μωραϊτης: «Είμαι συγκινημένος. Πήραμε το πρωτάθλημα. Συνεχίζουμε. Είμαστε χαρούμενοι και αποφασισμένοι να ανέβουμε. Αξίζουμε το κάτι παραπάνω».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected