Κατηγορίες
Football League

Όλο και ανεβαίνει η Δόξα, πέρασε και από το Παγκρήτιο!

Την τρίτη διαδοχική νίκη εκτός έδρας πέτυχε η Δόξα Δράμας, η οποία κέρδισε τον Εργοτέλη με 1-0 μέσα στο Ηράκλειο Κρήτης.

Όπως αναφέρει ο proinos-typos, η Δόξα έπαιξε έξυπνα, έδωσε χώρο στον αντίπαλο και προσπάθησε να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις. Μόλις στο 10ο λεπτό ο Μπαϊκαρά έχασε την πρώτη καλή ευκαιρία για τη Δόξα. Στο 20’ ο Βούρας κράτησε το 0 για την εστία της Δόξας στο σουτ του Κάιπερς, ενώ ένα λεπτό αργότερα το πλασέ του Σταματάκου πέρασε άουτ.

Στην επανάληψη η Δόξα μπήκε δυνατά και απείλησε στην αρχή με τον Μαρκόπουλο και μετά με τον Γουνδουλάκη, όμως και τις δύο φορές οι αμυντικοί του Εργοτέλη έδιωξαν πάνω στη γραμμή. Στο 55’ ο Μαρκόπουλος μετά από πάσα του Κάσες άνοιξε το σκορ για τους Μαυραετούς.

Η Δόξα από εκείνο το σημείο και μετά έκλεισε τους διαδρόμους και ο Εργοτέλης απείλησε στις καθυστερήσεις με τον Σταματάκο όμως το πλασέ σταμάτησε στο δοκάρι του Βούρα.

Συνθέσεις

Εργοτέλης (Τάκης Γκώνιας): Κατσιμήτρος, Μπουρσέλης (53’ Αγγελόπουλος), Τσέλιος, Μαζουλουξής, Πάτας, Νικολακάκης, Σταμόπουλος, Μπουτσάκης (80’ Κούρτι), Κάιπερς, Έφορντ (72’ Ιατρούδης), Σταματάκος.

Δόξα Δράμας (Νίκος Κωστένογλου): Βούρας, Σπυρόπουλος, Ριζογιάννης, Όστοιτς, Μαρκόπουλος (86’ Σταματόπουλος), Γουνδουλάκης (67’ Τζόκιτς), Βαλλιάνος (33’ Πεταυράκης), Γκότοβος, Βιτλής, Μπαϊκαρά, Κάσες.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected