Κατηγορίες
Διάφορα

Συγκλονιστική ιστορία, με παράλυτη νύφη που στέκεται όρθια για τον ονειρεμένο γάμο της! (photos)

Η στιγμή που φτάνει η νύφη και περπατά προς το ιερό είναι πάντα μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές της γαμήλιας τελετής.

Στην περίπτωση που θα δείτε παρακάτω, προκαλεί τα πιο συγκινητικά συναισθήματα. Η νύφη Jaquie Goncher σήμερα είναι 25 ετών. Στην ηλικία των 17 έμεινε παράλυτη από τον λαιμό και κάτω. Στο γάμο της κατάφερε να εκπλήξει όλους τους καλεσμένους περπατώντας από την αναπηρική της καρέκλα.

Μετά από ένα σοβαρό τραυματισμό του νωτιαίου μυελού σε ένα ατύχημα κατά τη διάρκεια της κολύμβησης, οι γιατροί δήλωσαν πως η κοπέλα ίσως δεν θα μπορούσε να περπατήσει ποτέ ξανά. Η Jaquie νίκησε ενάντια στις πιθανότητες και 6 μήνες αργότερα ήταν σε θέση να σταθεί. Τα επόμενα 8 χρόνια βασιζόταν κυρίως στην αναπηρική της καρέκλα.

Όντας αθλήτρια πριν το ατύχημα, το πιο δύσκολο κομμάτι ήταν να μην μπορεί να γυμναστεί. «Θέλησα να πάω στο γυμναστήριο, να απογοητευτώ τόσο που δεν θα επέστρεφα. Προσπαθούσα να κάνω τον εαυτό μου να τα καταφέρει αλλά συνέχισα να αποτυγχάνω σε αυτό και τότε θα ήμουν αηδιασμένη με τον εαυτό μου.» δήλωσε η γυναίκα σε μια συνέντευξη στο Cosmopolitan. Τελικά, έναν χρόνο πριν το γάμο της έβαλε ένα στόχο: να είναι ικανή να σταθεί και να περπατήσει στον γάμο της.

Όπως μπορούμε να δούμε από τις παρακάτω μαγικές φωτογραφίες που ελήφθησαν από Love Stories By Us, όχι μόνο κατάφερε τον στόχο της να περπατήσει αλλά χόρεψε επίσης.

Ο γαμπρός είναι σίγουρα πολύ τυχερός που έχει μια τόσο δυνατή και πολύ όμορφη γυναίκα στη ζωή του. (δείτε τα πράσινα μαλλιά και το εντυπωσιακό νυφικό που φορά.)Τους ευχόμαστε μια ζωή γεμάτη ευτυχία.

Σε ηλικία 17 ετών η Jaquie Goncher υπέστη ένα ατύχημα στην κολύμβηση που την άφησε παράλυτη από τον λαιμό και κάτω.

δείτε τις φωτογραφίες στο tilestwra.com

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected