Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Ούτε η Καλαμάτα στο Κύπελλο Ερασιτεχνών!

“Επιδημία” απροθυμίας συμμετοχής στο επερχόμενο Κύπελλο Ερασιτεχνών το τελευταίο διάστημα καθώς και η Καλαμάτα δεν επιθυμεί την παρουσία της στον θεσμό.

Σε μια απροσδόκητη και αιφνιδιαστική κίνηση προχώρησε η διοίκηση της Μαύρης Θύελλας, η οποία με σχετικό αίτημα της στην ΕΠΣ Μεσσηνίας και την ΕΠΟ έκανε γνωστό πως δεν επιθυμεί να αγωνιστεί στο Κύπελλο ερασιτεχνών!

Όπως αναφέρει το Sport365, η απόφαση αυτή προκαλεί έκπληξη και απορίες καθώς αφενός μεν καταρρακώνει το πρεστίζ και την εικόνα της ομάδας και κατά δεύτερο έρχεται σε αντίθεση με τις προ ελάχιστων μηνών βαρύγδουπες δηλώσεις της νέας διοίκησης περί ιστορικής ευθύνης και συνέχειας του έργου του Σταύρου Παπαδόπουλου.

Ακόμη και σε αγωνιστικό επίπεδο, η Καλαμάτα βγαίνει ζημιωμένη καθώς ο συγκεκριμένος θεσμός αποτελούσε μια ευκαιρία να πάρουν συμμετοχές τα νεώτερα παιδιά, αλλά και εκεί παρατηρείται πλέον μια αναντιστοιχία λόγων και πράξεων.

Δικαίωμα συμμετοχής στον θεσμό έχει ο Πάμισος ο οποίος ήταν φιναλίστ του Κυπέλλου και εφόσον επιθυμεί μπορεί να πάρει να πάρει την θέση της Καλαμάτας. Οι πληροφορίες από το Νησί αναφέρουν πως οι πράσινοι το σκέφτονται καθώς με την σειρά τους αιφνιδιάστηκαν ενώ πρωταρχικός τους στόχος είναι η διασφάλιση του πρωταθλήματος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected