Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Διάφορα

Πρόκριση για το 2ο ΓΕΛ Νάουσας, 1-0 το ΕΠΑΛ!

Σε ένα άκρως ακατάλληλο αγωνιστικό χώρο στο Δημοτικό Γήπεδο Αγίου Νικολάου, λόγω της συνεχόμενης βροχόπτωσης, το 2ο ΓΕΛ Νάουσας επικράτησε με 1-0 του ΕΠΑΛ και την Τρίτη (27/3, 11.30) θα αντιμετωπίσει το ΕΠΑΛ Αλεξάνδρειας.

Το ματς δεν μπορεί να κριθεί για την ποιότητα του καθώς ήταν απαγορευτική οποιαδήποτε σκέψη για στρωτό ποδόσφαιρο, με αποτέλεσμα οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να προσπαθούν να απειλήσουν με σέντρες και γεμίσματα.

Σκόρερ του μοναδικού τέρματος της αναμέτρησης ο Καντερίτσας στο 67ο λεπτό, το οποίο και έκρινε τον τελικό νικητή.

Το ματς με το ΕΠΑΛ Αλεξάνδρειας θα διεξαχθεί την Τρίτη 27/3 και ώρα 11.30 στο βοηθητικό γήπεδο Μακροχωρίου.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο προπονητής του ΓΑΣ Ροδοχωρίου και κάτοχος διπλώματος UEFA A, Δημήτρης Κοτζάμπασης, με βοηθό τον Κώστα Χριστοδούλου της ΕΠΣ Ημαθίας.

Συνθέσεις

ΕΠΑΛ Νάουσας : Κωστόπουλος, Γαλατσίδας, Ιτσκάρας Α., Ιτσκάρας Ν., Ψαθάς, Ντεμίρι Α., Βασιλειάδης, Σάκκος, Πανάγος, Τσιαούσκογλου, Ηλίας. Στον πάγκο και οι Αναδός, Χάρτσιος, Ντεμίρι Αν., Νόλτσης

2ο ΓΕΛ Νάουσας : Σεπιτάνος, Καντερίτσκας, Σαράφης, Μουμτζίδης, Λαφάρας, Τσακίρης, Μπούκι, Πετρίδης, Φικιάρης, Τσέλιος Κ., Τσέλιος Α. Στον πάγκο οι Γατουρτζίδης, Πίτος, Πολύζης, Καϊμακάμης, Φασούλας, Γιαμαλίδης, Μαρκοβίτης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected