Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 2ος όμιλος] ΑΕ Καρίτσας – ΦΑΣ Νάουσα 1-4

Πέτυχε αυτό που ήθελε ο ΦΑΣ Νάουσα στη γειτονική Πιερία και πάει πλέον στον μεγάλο “τελικό” με τον Αγροτικό Αστέρα την τελευταία αγωνιστική, για την παραμονή στην κατηγορία!

Όπως αναφέρει το Pieriasport, σε ένα παιχνίδι που δεν σηκώνει ιδιαίτερη κριτική, η ΑΕ Καρίτσας ηττήθηκε δίκαια με 4-1 στο εντός έδρας παιχνίδι της με τον ΦΑΣ Νάουσα. Ήταν η τελευταία αναμέτρηση της ΑΕΚ στο γήπεδο της και απομένει μια αγωνιστική ακόμη για να κλείσει η χρονιά για την ομάδα της Πιερίας.

Οι παίκτες του Μιχάλη Ζιώγα δεν είχαν το κίνητρο και τη διάθεση που τους χαρακτήριζε για υπόλοιπα εντός έδρας παιχνίδια τους και έτσι ήρθε μοιραία η ήττα απο τη Νάουσα που έκανε ένα μεγάλο βήμα για την παραμονή της.

Το τελικό 1-4 ήρθε εύκολα για την ομάδα της Ημαθίας, η οποία είχε την υπεροχή και επικράτησε χωρίς να αντιμετωπίσει δυσκολία. Στο 32’ ο Αργυρίου άνοιξε το σκορ για τη Νάουσα, η οποία διπλασίασε τα τέρματά της με τον Καψάλη στο 43’.

Στο 58’ ο Ντινόπουλος σημείωσε το 0-3 και δύο λεπτά αργότερα ο Κυζιρίδης έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του Βασίλη Ασλανίδη πετυχαίνοντας το 0-4. Το μόνο που κατάφερε η Καρίτσα ήταν απλά να σημειώσει το γκολ της τιμής με τον Σεχολάρι στο 73’.

Συνθέσεις

ΑΕ Καρίτσας (Ζιώγας): Γκεβρέκης, Δαλαμήτρας, Μητράκας, Κωτσιόπουλος, Τασίδης, Τροΐρης, Σεχολάρι, Τσιώμης (70’ Λιάγκας), Μπενίσκος (70’ Κωστόπουλος), Κυρτέγος, Κυπαρίσσης (70’ Μαυρίδης).

ΦΑΣ Νάουσα (Ασλανίδης): Γρηγοριάδης, Περηφανόπουλος, Τζημογιάννης, Μουρατίδης (70’ Μαντώς), Ζούρκος, Καψάλης, Μουρίκι (60’ Κυζιρίδης), Τούφας (77’ Τόσιος), Αργυρίου, Γιαννόπουλος, Ντινόπουλος (70’ Νίκου).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected