Κατηγορίες
Basket

Έχασε τελικά τη μάχη ο Ζέκε Άπσο…

Ο Ζέκε Άπσο έχασε τελικά τη μάχη που έδινε με τον θάνατο από το βράδυ του Σαββάτου, όταν κατέρρευσε πάνω στο παρκέ την ώρα που παιζόταν ο αγώνας της ομάδας του, Γκραν Ράπιντς Ντράιβ, με τους Λονγκ Άιλαντ Νετς για τη G-League.

Όπως αναφέρει το basketa.gr, η μητέρα του, Τζούελ, ανακοίνωσε το θλιβερό γεγονός μέσω ανάρτησής της στον επίσημο λογαριασμό των Ντράιβ στο twitter: “Παρά τις αδιάκοπες προσπάθειες του ιατρικού προσωπικού του νοσοκομείου Spectrum Health, ο Ζέκε έφυγε από τη ζωή στις 11.16 το πρωί. Ευχαριστώ την οικογένεια, τους φίλους, τους συμπαίκτες, τους προπονητές και τους φιλάθλους για τις προσευχές και την υποστήριξη σε αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή”.

Ο 26χρονος Άπσο κατέρρευσε 50” πριν από τη λήξη του αγώνα και μεταφέρθηκε εσπευσμένα με φορείο στο νοσοκομείο. Αρχικά δόθηκε η εντύπωση ότι είχε πεθάνει, καθώς συμπαίκτες του και άλλοι αναρτούσαν στο twitter την είδηση του θανάτου του, όμως την Κυριακή το βράδυ οι Γκραντ Ράπιντς Ντράιβ διέψευσαν επισήμως όλες αυτές τις πληροφορίες. Ο Άπσο έδινε σκληρή μάχη με το θάνατο, την οποία τελικά έχασε το πρωί της Δευτέρας.

Ο Ζέκε Άπσο ήταν απόφοιτος του πανεπιστημίου Χόφστρα, όπου φοίτησε την τελευταία σεζόν του, καθώς τις προηγούμενες είχε φοιτήσει στο Ιλινόις Στέιτ. Αγωνιζόταν στους Γκραν Ράπιντς Ντράιβ, που είναι η θυγατρική ομάδα των Ντιτρόιτ Πίστονς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected