Κατηγορίες
Εθνικές Ομάδες

Ήττα για την Εθνική Παίδων και αποκλεισμός

Η Εθνική Παίδων ηττήθηκε 3-0 από την Νορβηγία στον τελευταίο αγώνα της στον γύρο elite του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-17 και δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση για την τελική φάση.

Οι Σκανδιναβοί βασίστηκαν στην άμυνά τους στο 1ο ημίχρονο για να μην βρεθούν σε δυσμενή θέση και τελικά, στις αρχές του 2ου, βρέθηκαν σε θέση ισχύος με το γκολ του Χάνσεν (44’). Από εκείνο το σημείο, οι παίκτες της ελληνικής ομάδας, σαφώς επηρεασμένοι από την εξέλιξη του παιχνιδιού, δεν βρήκαν τον τρόπο να επιστρέψουν στη διεκδίκηση της πρόκρισης και στην ουσία όλα τελείωσαν στο 57’ με το δεύτερο γκολ του Χάνσεν. Στις καθυστερήσεις (80’+3’) ο Ασκίλντσεν απλώς διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Συνθέσεις

 Νορβηγία: Σάντμπεργκ, Κόρνιτς, Χάουσο, Ρέκνταλ, Χολμ, Χάνσεν (67’ Άγκα), Βάλμπεργκ, Κολσκόγκεν, Κρίστιανσεν (57’ Ασκίλντσεν), Κιτολάνο, Μπακάι (73’ Όπσαλ).

Ελλάδα: Μανδάς, Μαρτίνης, Καραγιάννης, Γκοτζαμανίδης, Αλεξανδρόπουλος, Μαυρουδής, Βρακάς (41’ Σερπέζης), Γώγος, Αθανασακόπουλος, Μούγιος (41’ Μασούρας, 68’ Θεοδωρόπουλος), Φάκης.

Στον άλλο αγώνα της 3ης αγωνιστικής, Σκωτία-Γερμανία 1-0

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected