Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Κυπελλούχος Λάρισας ο Οικονόμος Τσαριτσάνης! (photos)

Την κατάκτηση του κυπέλλου ΕΠΣΛ για πρώτη φορά στην ιστορία του πανηγυρίζει ο Οικονόμος Τσαριτσάνης ο οποίος επικράτησε με 1-0 του Αχιλλέα Φαρσάλων στον τελικό του θεσμού που διεξήχθη στο Αλκαζάρ.

Η ομάδα του Κώστα Κατσάρα ήταν αυτή που έφτασε τελικά στο τρόπαιο, χάρις σε ένα τέρμα του Βασίλη Καραλούλη και έγινε έτσι η 24η διαφορετική ομάδα που σηκώνει το κύπελλο. Από την άλλη ο Αχιλλέας έχασε την δυνατότητα να γίνει ο πολυνίκης του θεσμού καθώς παρέμεινε στα επτά τρόπαια όσα έχει και ο Απόλλων Λάρισας.

Ενός λεπτού σιγή τηρήθηκε πριν την έναρξη της αναμέτρησης στην μνήμη των ανθρώπων του λαρισινού ποδοσφαίρου που «έφυγαν» από την ζωή με την διοίκηση της ΕΠΣΛ, αλλά και τις ομάδες να μην τους ξεχνούν και να τιμούν την μνήμη τους.

Πολύ καλές οι καιρικές συνθήκες της αναμέτρησης παρουσία αρκετού κόσμου τόσο από τις δυο ομάδες, όσο και απλών φιλάθλων σε ένα ματς το οποίο είχε πάθος, δύναμη αλλά κύλησε χωρίς κάτι το ιδιαίτερο στο πρώτο μισό. Ο Αχιλλέας δημιούργησε κάποιες επικίνδυνες καταστάσεις, δεν τις εκμεταλλεύτηκε, ενώ ο Οικονόμος στην επανάληψη εκμεταλλεύτηκε μια από τις λίγες φάσεις που έγιναν πέτυχε το γκολ με τον Καραλούλη και κατέκτησε το τρόπαιο.

το φιλμ του αγώνα και φωτογραφίες στο athleticlarissa.gr

Συνθέσεις

Αχιλλέας Φαρσάλων (Τάκης Παραφέστας): Χάμος Κ., Μάρκου, Κουρούμαλος, Κούλπας, Οικονόμου, Νεμπεγλέρας, Μίχος (57′ Αναγνώστης), Τλούπας (70′ Κομεσόπουλος), Αραπίτσας, Καραγκούνης (79′ Κατσανάκης), Βούλγαρης.

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Κώστας Κατσάρας): Νούσιας, Νάνος, Πούτας, Κολιός, Κουμπούρας, Μιφτάρι (90+1′ Λεβέντης), Χάμος Σ., Καραλούλης (89′ Σαπάκος), Ζηρδέλης, Τόλιος (70′ Δραχαλίβας), Παπαγεωργίου (57′ Ντούφας).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected