Φιλικός Ποδοσφαιρικός Αγώνας Αλληλεγγύης στον Βόλο!

Ο Αθλητισμός έχει την Δύναμη να Αλλάξει τον κόσμο, να Εμπνεύσει, να Δώσει Κίνητρο & Ελπίδα σε Μικρούς και Μεγάλους, να Ενώσει τους Ανθρώπους!

Ενόσω επικρατεί επικίνδυνη Όξυνση Κόντρας Συμφερόντων στο Ελληνικό Πρωτάθλημα & Ξεπερνώντας τις Παθογένειες του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, σε μία Προσπάθεια Εξυγίανσης του Κλίματος μέσω της Κοινωνικής προσφορά, διοργανώνεται Φιλικός Ποδοσφαιρικός Αγώνας Αλληλεγγύης από την Ομάδα της Νίκης Βόλου, με φιλοξενούμενους την Εθνική Ομάδα Αστέγων που υποστηρίζεται από το Περιοδικό Δρόμου Shedia, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου, τη Μεγάλη-Δευτέρα 2 Απριλίου, στις 4 μ.μ. υπό τη διοργάνωση της La petite Cantine Project DrinksCoffe & Food Κοιν Σ Επ-Κοινωνικής & Συλλογικής Ωφέλειας

Σκοπός του Αγώνα είναι η Ευαισθητοποίηση του Ευρύτερου Κοινού, ενώ Στόχος του Αγώνα είναι να Λειτουργήσει το Ματς ως Πλατφόρμα Συγκέντρωσης Πόρων για την Υλοποίηση των Στόχων του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.) Βόλου.

Αλληλεγγύη, Αθλητισμός & Κοινωνική Προσφορά!

Το Α.Σ. ΑμεΑ Εν Σώματι Υγιεί Βέροιας, θα στηρίξει τον φιλανθρωπικό σκοπό της διοργάνωσης, δίνοντας το παρών για ακόμα μια φορά σε μια μεγάλη αθλητική και φιλανθρωπική διοργάνωση. Παρούσα η Πρόεδρος Γούσια Ευαγγελία, με καταγωγή από το Βόλο καθώς και ο ιδρυτής Καραϊωσήφ Αλέξανδρος και το μέλος Τσάγγαρης Γεώργιος, που με την ιδιότητα τους ως Διαιτητές Ποδοσφαίρου, θα διευθύνουν τον αγώνα.

περισσότερα στο r4rehab.blogspot

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected