Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Το “βαρύ πυροβολικό” μίλησε : “Όποιος άνθρωπος με ξέρει, γνωρίζει ότι θέλω να νικώ!”

Ο Δημήτρης Γαϊδαρτζής μίλησε στο SDNA για την κατάκτηση του τίτλου από τον Απόλλωνα Παραλιμνίου, τον προπονητή της ομάδας Παύλο Δημητρίου, αλλά και για τα Play – Off με στόχο την άνοδο στην Football League.

Ο Απόλλων Παραλιμνίου στέφθηκε πρωταθλητής στον 1ο όμιλο της Γ΄Εθνικής για πρώτη φορά στην ιστορία του. Ο πρώτος σκόρερ της σερραϊκής ομάδας με 16 γκολ Δημήτρης Γαϊδαρτζής μίλησε στο SDNA για την συγκεκριμένη επιτυχία, τα συστατικά αυτής, το κλίμα στις τάξεις της ομάδας, αλλά και για τον νέο στόχο των Σερραίων που δεν είναι άλλος από την άνοδο τους για πρώτη φορά στην ιστορία τους στην Β΄Εθνική.

Ο Απόλλων Παραλιμνίου στην δεύτερη του σεζόν στην Γ΄Εθνική κατάφερε να στεφθεί πρωταθλητής. Πόσο σημαντική είναι η επιτυχία αυτή για την ομάδα;

«Είναι μια μεγάλη επιτυχία, καθώς από την αρχή της σεζόν ο στόχος που είχαμε θέσει ήταν η τρίτη θέση.Από εκεί και πέρα κοιτάξαμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος κάναμε το ταμείο μας, με συνέπεια να στεφθούμε πρωταθλητές».

Θα μπορούσε να πει κάποιος ότι ήσασταν η Μπιλμπάο της Γ΄Εθνικής, με δεδομένο ότι οι περισσότεροι παίκτες του ρόστερ ήταν Σερραίοι στην καταγωγή;

«Σίγουρα έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο ότι κατά τα 8/11 του ρόστερ ήταν η περυσινή ομάδα. Από εκεί και πέρα όσον αφορά, αυτούς που ήρθαν φέτος στην ομάδα έχουμε ξαναυπάρξει συμπαίκτες και έβαλαν και αυτοί το λιθαράκι τους, προκειμένου να βγει η ομάδα πρωταθλήτρια».

Ποιο ήταν το μυστικό της πετυχημένης αυτής πορείας που οδήγησε στην κατάκτηση του τίτλου;

«Μας βοήθησε πάρα πολύ το τεχνικό επιτελείο της ομάδας, αλλά και πρόεδρος της ομάδας Δημήτρης Κεραμάρης όπως και ο μεγαλομέτοχος Γιάννης Τυχάλας. Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσαμε να έχουμε τα γήπεδα που έχουμε για να κάνουμε προπόνηση. Το γήπεδο του Απόλλωνα είναι ένα γήπεδο που το ζηλεύουν ομάδες Α΄Εθνικής, ενώ ένα ακόμα άξιου αναφοράς χαρακτηριστικό ήταν η οικονομική συνέπεια των δύο αυτών ανθρώπων, οι οποίοι μας παρείχαν τα πάντα».

Όταν ξεκινούσε η φετινή σεζόν πίστευες ότι ο Απόλλωνας θα μπορούσε να καταλάβει τον τίτλο;

«Όποιος άνθρωπος με ξέρει σαν άνθρωπο γνωρίζει ότι θέλω να νικώ. Είχαμε πει σαν ομάδα να ανέβουμε ένα σκαλοπάτι παραπάνω σε σχέση με πέρυσι και όπως είπα και πριν να μπούμε στην τριάδα, Από εκεί και πέρα παιχνίδι με παιχνίδι βελτιωνόμασταν και φτάσαμε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Το γεγονός ότι είχατε μια από τις καλύτερες έδρες του ομίλου, κατά πόσο σας βοήθησε στο να τα καταφέρετε;

«Όταν κερδίζεις όλα τα ματς στο σπίτι σου έχεις την ευκαιρία, να ανέβεις ψηλά και να πάρεις οσο δυνατόν περισσότερους βαθμούς εκτός έδρας και να κοιτάς με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον. Εμείς αυτό κάναμε και καταφέραμε να το πετύχουμε κατά πολύ μεγάλο ποσοστό και για αυτό στεφθήκαμε πρωταθλητές».

Ο Απόλλωνας όντας πλέον πρωταθλητής θα συμμετάσχει στα Play – Off για την άνοδο στην Β΄Εθνική. Μπορεί να τα καταφέρει πόσο μάλλον από την στιγμή που υπάρχουν ομάδες όπως ο Ηρακλής και ο Βόλος που είναι τα φαβορί ανόδου;

«Στο γήπεδο παίζουμε 11 εναντίον 11. Ξέρουμε ότι ήμαστε αουτσάιντερ, αλλά θα κοιτάξουμε τους αντιπάλους μας στα μάτια, προκειμένου να πετύχουμε τον στόχο μας και να ανέβει ο Απόλλωνας στην Β΄Εθνική. Αυτός είναι και ο στόχος της διοίκησης. Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό, για να κάνουμε τους ανθρώπους αυτούς χαρούμενους».

Με δεδομένο ότι στα Play – Off ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει τι είναι αυτό στο οποίο θα πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη βαρύτητα προκειμένου να πετύχετε τον στόχο σας;

«Τα πρώτα δύο παιχνίδια θα κρίνουν πάρα πολλά. Εάν ξεκινήσεις θετικά έχεις όλα τα εφόδια, προκειμένου να έχεις ακόμα καλύτερη συνέχεια και να είσαι ακόμα πιο ανταγωνιστικός στα υπόλοιπα ματς».

Τι κλίμα επικρατούσε στην ομάδα καθ όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος;

«Το κλίμα ήταν χαρούμενο. Όπως είπα και πιο μπροστά όταν κερδίζεις όλα πάνε ρολόι. Όταν έχεις αρνητικά αποτελέσματα υπάρχει μια κατήφεια και μια στεναχώρια, αλλά κοιτάς μπροστά και προσπαθείς να γίνεις καλύτερος, Το μυστικό του Απόλλωνα και στις νίκες, ήταν ότι προσπαθούσε να γίνεται ακόμα καλύτερος».

Ποιο είναι το δυνατό σημείο της ομάδας;

«Δυνατό σημείο της ομάδας είναι σίγουρα η εμπειρία που έχει. Διαθέτουμε πολλούς έμπειρους παίκτες και σίγουρα κάποιους νέους σε ηλικία παίκτες, οι οποίοι είναι σε υψηλά στάνταρ μας βοηθούν να είμαστε πολύ δυνατοί».

Πόσο σημαντική ήταν η παρουσία του Παύλου Δημητρίου, για δεύτερη σερί χρονιά στην ομάδα στην προσπάθεια αυτή;

«Τα λόγια για να κρίνω αυτό τον άνθρωπο που είναι ο προπονητής μας και λέγεται Παύλος Δημητρίου δεν περιγράφονται. Είμαι πολύ μικρός για να τον κρίνω και ταυτόχρονα πολύ τυχερός που τον έχω προπονητή, επειδή μας δίδαξε πράγματα που τα βγάλαμε μέσα στο γήπεδο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να έχουμε αυτές τις επιτυχίες να πάρουμε το πρωτάθλημα αλλά και το Κύπελλο Σερρών».

Φέτος πραγματοποίησες την δεύτερη καλύτερη σου σεζόν και παράλληλα βγήκες πρώτος σκόρερ της ομάδας. Πως νιώθεις;

«Σε αυτό με βοήθησαν αρκετά οι συμπαίκτες μου, γιατί χωρίς αυτούς με τις πάσες και τις σέντρες τους δεν θα μπορούσα να πετύχω τα γκολ που πέτυχα».

Ένα σχόλιο για την στήριξη του κόσμου

«Έχουμε κάποιους φιλάθλους στο γήπεδο…Σίγουρα θα θέλαμε περισσότερους, αλλά έστω και αυτοί οι λίγοι μας δίνουν ώθηση γα να κερδίσουμε τα παιχνίδια».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected