Κατηγορίες
Basket

Παραμένει στο…κόλπο για το πλεονέκτημα!

Τη νίκη κατάφερε να πάρει ο Παναθηναϊκος, στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του για την κανονική διάρκεια της Ευρωλίγκα, με του “πράσινους” να επικρατούν με σκορ 75-56 κόντρα στην Βαλένθια.

Παράλληλα η ομάδα του Πασκουάλ, έμεινε ζωντανή στο κυνήγι του πλεονεκτήματος έδρας στην φάση των “8”. Ο Παναθηναϊκός μετά το αρνητικό αποτέλεσμα του Ολυμπιακού στην έδρα της Μάλαγα, καλείται να φύγει με το “διπλό” από το Μιλάνο κόντρα στην Αρμάνι, όπου σε περίπτωση νίκης του “τριφυλλιού” και ήττα των “ερυθρόλευκων”, οι πρωταθλητές Ελλάδας θα τερματίσουν μέσα στην τετράδα.

Ωστόσο υπάρχει ακόμη ένα σενάριο, όπου με νίκη του Παναθηναϊκού και ήττα της Ρεάλ, οι “πράσινοι” θα είναι αυτοί που θα έχουν το πλεονέκτημα έδρας στην επόμενη φάση.

Κορυφαίος παίκτης του Παναθηναϊκού ήταν ο Νικ Καλάθης με double-double, σημειώνοντας 17 πόντους και μοιράζοντας 10 ασίστ. Καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Άντριαν Πέιν, με τον Αμερικανό να πετυχαίνει 12 πόντους και να μαζεύει 8 ριμπάουντ, ενώ βοήθειες έδωσαν οι Σίνγκλετον και Τζέιμς, οι οποίοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με 11 πόντους ο καθένας. Από πλευράς Βαλένθια αυτός που ξεχώρισε ήταν ο Έρικ Γκριν με 10 πόντους, ο οποίος αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν ο μοναδικός παίκτης των φιλοξενούμενων με διψήφιο αριθμό πόντων.

το φιλμ του αγώνα στο basketblog.gr

Δεκάλεπτα: 23-13, 40-31, 57-47, 75-56.

Παναθηναϊκός (Πασκουάλ): Σίνγκλετον 11 (2), Τζέιμς 11 (2), Πέιν 12, Παππάς 4, Ντένμον, Γκιστ 9, Βουγιούκας 2, Λεκαβίτσιους, Γκάμπριελ, Λοτζέσκι 3 (1), Καλάθης 17 (1), Αντετοκούνμπο 6.

Βαλένθια (Βιντορέτα): Τόμας 7 (1), Γκαρθία 3 (1), Αμπάλντε 3 (1), Βαν Ρόσομ 3 (1), Μαρτίνεθ 3, Σαν Εμετέριο 6 (1), Πλάις 5, Σάστρε, Γκριν 10, Ντόορνεκαμπ 8, Χλίνασον 8.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected