Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Βαδίζει ολοταχώς για ένα ακόμη πρωτάθλημα! (vid)

Η Γιουβέντους πιέστηκε για μεγάλο διάστημα από την μαχητική Μίλαν [είχε δοκάρι στο 1-1], όμως με δύο γκολ στο τελευταίο τέταρτο πήρε τη νίκη 3-1 και πήγε στο +4 από την Νάπολι.

Συνέχεια στον δρόμο για το 7ο σερί πρωτάθλημα βαδίζει η Γιουβέντους, η οποία αν και βρήκε μπροστά της μια ανεβασμένη και επικίνδυνη Μίλαν, είχε τον τρόπο να πάρει την σημαντική νίκη με 3-1 χάρη σε δύο γκολ προς το τέλος και να βρεθεί ξανά σε απόσταση ασφαλείας από την Νάπολι. Οι Rossoneri ισοφάρισαν με τον Μπονούτσι [άκουσε πολλά σε όλο το ματς], είχαν δοκάρι με το σκορ στο 1-1 και έδειξαν κάποια στοιχεία που θα είναι χρήσιμα για το μέλλον. Οι αλλαγές του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και το βάθος στον πάγκο έκριναν σε μεγάλο βαθμό το παιχνίδι, με την Μίλαν πλέον να χάνει έδαφος στον «πόλεμο» που γίνεται για την 4άδα.

το φιλμ του αγώνα στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Μπουφόν, Κιελίνι, Μπενάτια, Μπαρτσάλι, Λιχτστάινερ (46′ Ντάγκλας Κόστα), Ασαμόα, Πιάνιτς (75′ Μπετανκούρ), Κεντίρα, Ματουιντί (61′ Κουαδράδο), Ντιμπάλα, Ιγουαΐν.

Μίλαν (Τζενάρο Γκατούζο): Ντοναρούμα, Καλάμπρια, Μπονούτσι, Ρομανιόλι, Ροδρίγες, Μπίλια (76′ Μοντολίβο), Κεσί, Μποναβεντούρα, Τσαλχάνογλου (80′ Κουτρόνε), Σούσο, Αντρέ Σίλβα (65′ Κάλινιτς).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P