Κατηγορίες
Διάφορα

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός απόψε στο “Barok” Coffee-Bar!

Το ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό κλέβει την παράσταση από το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής της Super League, με την Ένωση να ψάχνει το τρίποντο που θα… κλειδώσει τον τίτλο.

Το παραδοσιακό ντέρμπι της Αθήνας, απόψε στην “εξέδρα” του “Barok” Coffee-Bar, Μερκουρίου Καρακωστή στο κέντρο της Βέροιας.

Το δεύτερο πιάτο της 26ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτής επιφυλάσσει το μεγάλο αθηναϊκό ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, με τους γηπεδούχους να ψάχνουν απεγνωσμένα τη νίκη που θα τους φέρει ακόμη πιο κοντά στον τίτλο.

Λόπες και Χουλτ να διεκδικούν τη θέση του αριστερού μπακ και τον Γκάλο να έχει προβάδισμα για τα δεξιά της μεσαίας γραμμής ενώ ο Λάζαρος θα πάρει τη θέση του απόντα Λιβάγια.

Από την άλλη ο Παναθηναϊκός επιθυμεί να χαλάσει το πάρτι της Ένωσης με συνταγή… Καραϊσκάκη, με τους Κολοβέτσιο-Οικονόμου να διεκδικούν μια θέση στο κέντρο της άμυνας, τη στιγμή που ο Λουτσιάνο επιστρέφει στην αποστολή για πρώτη φορά από τον περασμένο Σεπτέμβριο. Διαιτητής ο Θάνος και τηλεοπτική κάλυψη από το NOVASPORTS1.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected